Е друштво овие денови бев зафатен не можев на пц да се уклучам, па преку телефон ја следев работата за спарк/матиз

норамално има негативни и позитивни мислења,ако се сите позитивни треба ич да не ни гледаме коа купуваме затоа треба по мое и негативните мислења треба да ги имаш во прилог т.е да ги провериш кога веке си кај возилото не е на одмет.По мое нема врска оти е мало возило битно е да е стегнано возилото да немаш вложувања по него,нема врска дали е постаро или поново ако е некое растресено и за 50% од цената да ми го дават не би го купил.Едноставно кога мене ке ми е под кејф возилото шо сум го купил и да го раскурцам ке го направам пак,а да земам раскурцано па да стегам нема шанси.Прво кога купувам го гледам надвор каросерија и гуми ако ми фака око влегувам внатре и ако е ок внатре го палам моторот и го слушам,ако работи добро отварам хаубата го погледнувам ако е се ок купувам и не се замарам без разлика мало/големо едноставно ми се свига,а ако од надвор не ми се допага само му велам пријатно господине мило ми е шо се видовме (ако е ударана,пропаднато некаде,корозоја,гуми како пинци)тоа ми се 3 чекори (надворешно,внатрешно,мотор)ако било кој од овие чекори не ми се допага едноставно не ја купувам
ПС.колата не беше за мене
Барајки матиз/спарк натаму,наваму наидовме случајно на Фиат Пунто 2000 год.1.9јтд неувезено,супер зачувано и со нови гуми за 1800 евра и нормално купено е вчера