Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
значи мака мие да ги читам сите постови,тој шо е повеќе во тек со муабетот нека ми одговори на прашањата,ве замолувам-ке се носат приколиците(нашите женски половини) или ке се прави пендрак парти-се знае бројот на луѓе кои ке одат(процентуално)-јас носам алкохол(пиво,вино и Топка)п.с на Јове оставам да ми го чисти патот од милицијата
Цитат: MecheTo на 04 Октомври 2011, 00:24:03 amзначи мака мие да ги читам сите постови,тој шо е повеќе во тек со муабетот нека ми одговори на прашањата,ве замолувам-ке се носат приколиците(нашите женски половини) или ке се прави пендрак парти-се знае бројот на луѓе кои ке одат(процентуално)-јас носам алкохол(пиво,вино и Топка)п.с на Јове оставам да ми го чисти патот од милицијата Процентуално на што? Ќе идат рачунај од 20 до 50 души. Тоа процентуално на членови на форумов ти е 3-6%. Статистички најслабија карика.
Ќе има и женски свет. Секогаш имало.
Цитат: zeroSignal на 04 Октомври 2011, 00:45:59 amЌе има и женски свет. Секогаш имало.ондак да смислувам некоја заврзлама слична ко на Мартин само многу по масовна хахаххахаха
Цитат: MecheTo на 04 Октомври 2011, 00:49:55 amЦитат: zeroSignal на 04 Октомври 2011, 00:45:59 amЌе има и женски свет. Секогаш имало.ондак да смислувам некоја заврзлама слична ко на Мартин само многу по масовна хахаххахахаЕј геј ке ме земиш и мене ?
И јас доагам, се подразбира заедно со bokicivic
Добро Фаланга, за подобар пријател те мислев.