Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Ја моите ќе ги затемнувам 30 напред, 40 позади.
Баш ќе биде порниќ ако ти пишат казна 300че европска валута.
напред се фабрички тонирани околу 30 %
Еве слики од патосниците:Возачката, можеле да се потрудат малку повеќе околу кроењето, ама вака можеби и е подобро, бидејќи претходно онаа прашина и камчиња што паѓаа од патосницата одеа кај рачката за отварање на резерварот, а бидејќи едното копче за заклучување на патосницата ми го скршија во перална, им реков само едно копче да избушат на новава.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Еве ако може да се види дебелината, од доле е оној материјал што се лепи за теписонот, за да не се лизга.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)И сувозачката перфектно скроена, пуштена малку поголема од фабричките таман се убаво да покрие, оваа ептен ми прав кеиф.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Инаку од вчера ставен зимскиот сет на гуми.5 година како ги возам Фулда Кристал Монтеро 3, и сум презадоволен до сега, уште се како нови бидејќи за овие години многу малку имам поминато со нив.Денес на 49.320 км заменети задните плочки, ставени се Ашика, земени од Солид.Еве една слика од промената:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Нареден викенд или прв слобден момент ќе ги сменам и предните, имаат уште малку за возење ама и задниве имаа па ги сменив, нека бидат сите комплет нови плочки.
Цитат: kalimero на 08 Ноември 2015, 13:52:23 pmЕве слики од патосниците:Возачката, можеле да се потрудат малку повеќе околу кроењето, ама вака можеби и е подобро, бидејќи претходно онаа прашина и камчиња што паѓаа од патосницата одеа кај рачката за отварање на резерварот, а бидејќи едното копче за заклучување на патосницата ми го скршија во перална, им реков само едно копче да избушат на новава.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Еве ако може да се види дебелината, од доле е оној материјал што се лепи за теписонот, за да не се лизга.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)И сувозачката перфектно скроена, пуштена малку поголема од фабричките таман се убаво да покрие, оваа ептен ми прав кеиф.(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Инаку од вчера ставен зимскиот сет на гуми.5 година како ги возам Фулда Кристал Монтеро 3, и сум презадоволен до сега, уште се како нови бидејќи за овие години многу малку имам поминато со нив.Денес на 49.320 км заменети задните плочки, ставени се Ашика, земени од Солид.Еве една слика од промената:(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Нареден викенд или прв слобден момент ќе ги сменам и предните, имаат уште малку за возење ама и задниве имаа па ги сменив, нека бидат сите комплет нови плочки.Здраво друже,Како се покажаа Ашика плочките, јас сакам и дисковите да ги сменам па ми понудија цел сет Ашика (Јапанпартс).Поздрав