Незнам Миле само зошто користиш компјутер кога мултифункцискиот компјутер ке ти брка прекрасна работа?
Ако е ајфон ѓубре, тогаш ти си поголемо од него
И не живеј у тие илузии како што живеат сите хејтери на епл уредите. Во моментот имам само функционален ајпад 2, кој не би го сменил за 600 самсунзи, или што ти ја знам какви таблети. Следниот ке биде сигурно повторно епл. Вреди за секој еден денар.
Го чекам моментот кога ке купам повторно нов ајфон, веројатно 6-ка, коа ке го продолжувам договорот. И покрај тоа што активно користам андроид уреди од различни брендови во моментот, но телефон не ми е приоротет.
@Sale: Не, не се случува така со телефон. Пак викам, ако ти се десило тебе, не значи дека на секого му се случува. Никогаш не реков дека сум го криел телефонот на сенка. Баш напротив, држач со вакум, залепен на предно стакло, баш у видно поле, без да ми смета или да ми одзима внимание...
Така де. И јас не реков дека на сите им се десило. Реков дека се случува телефон да прегрее, не мора секој да значи дека ке прегрева. Реков дека некој од нив тоа го правеа.
ако доста често се има потреба од GPS навигација,мислам дека GPS уред е подобро решение,иако треба да се плати колку и еден солиден телефон.ми се деси у солун кога барав точно одреден паркинг,на 300 метри додека стоев на семафор,меѓу згради,да изгуби сигнал телефонот и да неможе да се конектира повторно,па морав да се снаоѓам и да кружам додека најдам друг паркинг.верувам дека со GPS уред тоа немаше да се деси.само ради вакви ситуации би купил уред,додека за 1-2 пати идење до грчка на плажа апсолутно се нема потреба од уред,телефон си брка работа.
Апсолутно се слагам, па баш и заради тоа мојот одговор беше таков.
Инаку за еднаш, односно два пати во годината, и јас го користам телефонот. Но како што ГПС-от има приемник во себе, телефонот може само да посакува.
Претпоставив дека онак има потреба баш за уред ГПС а не за комбинација. Комбинацијата ја знаеме сите. И он ја знае.