Другар, седни во кола, направи лимп мод, оди до Автотек прочитајте грешка...99% е Overboost..
Еве јас не те карам, затоа оди и провери
Тоа и планирам Среда или Четврток, да ја забрзам да влезе во limp mode и да остане така, и да увидат самите дечки на лице место.
Па ќе пишам што како.
Еве завчера враќајќи се од Скопје возев 286км/ч па 200 и не ми е некој wow фактор.
Леле еј... Dux и DasAuto може ноги да мијат - вода да пијат во споредба со дечково. Респект!
Јасно ми е дека на секој форум мора да има некој што покажува големина и да bully новодојдените
Сите ми запнаа зашо 200 го возам и 4000 рпм, како демек неизживеано детиште сум. Ја не знам дали може да пијат или не вода и ноге да мијат, ама дека возев 286 пред 2 дена возев, и се што сакам е да укажам на тоа дека не го гњавам голфот леле види ме колку возам или, колку ја ржам, бидејќи TDI со 155 коња, или бензинец со 200 или со 300 дури и со 700 коња за мене е смешка (можеби не толкава смешка тоа со 700 коња, ама на забрзување е). Работата е што проблемот е присутен и не би требало да го има без разлика дали е на 200 или на 4-та на плус 4000+ рпм. Па баш затоа ќе видам со автотек што ќе кажат.