Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
pa ne mi izgleda za inox nekoj ne rgjosuvacki matrejal e .....mene me dupi motorot produvan e
Si najde zanimacija . Go vidov sabajle tatko ti so dizeljo epten vazen se pravi ni na svirka ne se vrti. Moj predlog e da go kombiniras vo dve boi i da preovladuva eko koza, sepak e kabrio i ke se vozi otvoreno polesno ke bide za odrzuvanje. Nejkes da ti dojdam vo garaza
Од еко кожа ем што ќе се испече со изгоретини од 4-ти степен, ем ќе се поти како во сауна. Ако више одиш на таа варијанта, гледај сам направи ја перфорирана (со дупчиња). Ја сум за страници од чиста кожа, а центарот на седиштата некое платно или пак превртена кожа.
Цитат: Nik на 03 Октомври 2011, 11:21:53 amSi najde zanimacija . Go vidov sabajle tatko ti so dizeljo epten vazen se pravi ni na svirka ne se vrti. Moj predlog e da go kombiniras vo dve boi i da preovladuva eko koza, sepak e kabrio i ke se vozi otvoreno polesno ke bide za odrzuvanje. Nejkes da ti dojdam vo garaza haha vazen e a tek da go vozi kabrioto Doagjaj moze ke mi dades nekoja idea +
ke vidime za sedistata vaka platnata se super mozebi da se ostavi delot sto e za sedenje ,da si bide isto platno a ostanatoto ,kraevite da se napravat nesto crno,ili slicno so ova platno ili nesto so eko koza ke vidime ,vaka ubavi si se sedistata sea koga isprav edno zalici
И јас би црни. Убав контраст на белиот екстериер.
Цитат: zeroSignal на 03 Октомври 2011, 07:23:03 amИ јас би црни. Убав контраст на белиот екстериер.Црно бели, напрај ги седиштата...