Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
П.С. Не го потценувајте Самсунг. Се тужакаат се кољат по медиуми, ќе пројде и тоа. Јас имам една нивна „копија“ Галакси С, само мислам дека аЈФонџиите тука мааалку го потценуваат телефонот. Личи на аЈФонот, ама не доволно за да се нарече копија, ама тоа се други муабети. Инаку Галакси С 2 се продаде во 10милиони парчиња за 10-12 недели чинам, машинчето е ФЕНОМЕНАЛНО!
Туку јас заборавив дека Џобс си заминува, тогаш пиши му крст на Apple.
Цитат: marjanot на 29 Септември 2011, 19:45:10 pmП.С. Не го потценувајте Самсунг. Се тужакаат се кољат по медиуми, ќе пројде и тоа. Јас имам една нивна „копија“ Галакси С, само мислам дека аЈФонџиите тука мааалку го потценуваат телефонот. Личи на аЈФонот, ама не доволно за да се нарече копија, ама тоа се други муабети. Инаку Галакси С 2 се продаде во 10милиони парчиња за 10-12 недели чинам, машинчето е ФЕНОМЕНАЛНО! ако веќе зборуваме за копии, vvt-i од toyota и vct од ford се копија на vtec од honda, тоа не ги прави лоши, дури vtec поради конкуренцијата е се подобар и подобар, ако apple немаше конкуренција уште сите ќе го користеа iOS 1.0
Јас повеќе нема да пишувам на темата. Затоа што е полна со нервози и инаетење за џабе. Ќе пишам по некој месец. Со зборовите:I told you so!
никој не спори дека ајфон направи револуција во тачот и во многу други работи, значи факт е дека беше прв, но да се плука по самсунг галакси и да викате дека е ефтина копија на ајфон, не е објективно од ваша страна. еве јас нема ништо да зборам нека зборат дечките од gsm arena во една од најобјективните рецензии што сум ги прочитал и се е поткрепено со фактиhttp://www.gsmarena.com/samsung_i9000_galaxy_s_vs_apple_iphone_4-review-500.php
факт е дека нити јас ќе ве убедам да не купувате ајфон нити вие мене самсунг, а фала богу не сум на процент од самсунг да врбувам луѓе само ќе ја завршам мојава дискусија со следнава реченица, светот е интересно шаренолико место зошто има милијарди луѓе со исто толку вкусови
Цитат: Dean на 29 Септември 2011, 20:27:13 pmфакт е дека нити јас ќе ве убедам да не купувате ајфон нити вие мене самсунг, а фала богу не сум на процент од самсунг да врбувам луѓе само ќе ја завршам мојава дискусија со следнава реченица, светот е интересно шаренолико место зошто има милијарди луѓе со исто толку вкусовиНајинтелигентно нешто што сум прочитал на форумов во задно време.
Цитат: velestrumf на 30 Септември 2011, 01:09:24 amЦитат: Dean на 29 Септември 2011, 20:27:13 pmфакт е дека нити јас ќе ве убедам да не купувате ајфон нити вие мене самсунг, а фала богу не сум на процент од самсунг да врбувам луѓе само ќе ја завршам мојава дискусија со следнава реченица, светот е интересно шаренолико место зошто има милијарди луѓе со исто толку вкусовиНајинтелигентно нешто што сум прочитал на форумов во задно време.http://www.uri.edu/personal/szunjic/philos/Standard.htm