Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Me занима цената, ако е како претходните, ке си идам на поефтината верзија на ајфон, самсунг галакси 2, и онака, хардверски самсунг им ги прави деловите ако не се лажам ...
Хммм... Не сум знаел дека Самсунг го „изработува“ ајФонот... Мислев дека има нешто со екранот а у, ама не знаев дека го праат комплет.
Цитат: Tommy на 29 Септември 2011, 04:06:12 amMe занима цената, ако е како претходните, ке си идам на поефтината верзија на ајфон, самсунг галакси 2, и онака, хардверски самсунг им ги прави деловите ако не се лажам ...Dopirni tocki nemaat telefonite.
Цитат: Deni на 29 Септември 2011, 08:49:17 amЦитат: Tommy на 29 Септември 2011, 04:06:12 amMe занима цената, ако е како претходните, ке си идам на поефтината верзија на ајфон, самсунг галакси 2, и онака, хардверски самсунг им ги прави деловите ако не се лажам ...Dopirni tocki nemaat telefonite. ... кликни ме нежно ... A solid chunk of every iPhone is built out of components supplied by Samsung, including the flash memory, DRAM memory and applications processor. In total, these components account for 26% of the component cost of each iPhone 4.http://www.cultofmac.com/108524/what-would-happen-if-samsung-just-stopped-making-parts-for-the-iphone/
Цитат: Tommy на 29 Септември 2011, 09:01:55 amЦитат: Deni на 29 Септември 2011, 08:49:17 amЦитат: Tommy на 29 Септември 2011, 04:06:12 amMe занима цената, ако е како претходните, ке си идам на поефтината верзија на ајфон, самсунг галакси 2, и онака, хардверски самсунг им ги прави деловите ако не се лажам ...Dopirni tocki nemaat telefonite. ... кликни ме нежно ... A solid chunk of every iPhone is built out of components supplied by Samsung, including the flash memory, DRAM memory and applications processor. In total, these components account for 26% of the component cost of each iPhone 4.http://www.cultofmac.com/108524/what-would-happen-if-samsung-just-stopped-making-parts-for-the-iphone/Телефоните како краен продукт, немаат една заедничка допирна точка.