Автор Тема: Домашни Миленици  (Прочитано 811247 пати)

Отсутен NUME

• Сениор
  • Пораки: 5728
Одг: Домашни Миленици
« Одговори #750 на: 15 Декември 2012, 00:55:35 am »
dosegasen skor, 9 ljiljaci, 7 gugutki, 2 gulaba, 4 vrapci, i ne znma veke od sto nemase perduvi na balkon... ziveeme na 9-ti kat vo karpos... :)
ocnjaci po 7-8mm i nema kuce koe mu prioga, se seta od podrum do 14-ti kat vo vlez, site komsii go znaat i hranat i ne izlaga od zgrada...

[датотека избришана од администраторот]

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100
« Одговори #751 на: 15 Декември 2012, 01:15:52 am »
Мрзам пекинезери и генерално мали кучиња иначе, ме нервира што се живчани и си праат проблеми со поголеми кучиња кога и да ги шеташ.

Што би рекол Томе, иди купи си куче, а не мачки да шеташ! ;D

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17782
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
« Одговори #752 на: 15 Декември 2012, 01:24:30 am »
Па така де, на ништо не личат... Глеам низ маало мажишта огромни шетаат француска пудла, и оди не им се смеј во фаца...

Отсутен Бузуки

• Сениор
  • Пораки: 6302
« Одговори #753 на: 15 Декември 2012, 07:02:50 am »
Па досега сум имал 3 пекинејзери, сите беа нервозни..Ова им лае на поголемите, и кога тие ќе му вратат, бегат...Мене овие ми се најубави, пошто дур земам големо куче , ќе си земам едно прасе,кое јади исто колку кучето... А и многу е паметно ова... Си кажува кога му се јади, кога му се моча, на човек кој го познава не му лае...

Отсутен Prof. Greenthumb

• Сениор
  • Пораки: 4044
  • MadaFunker
« Одговори #754 на: 15 Декември 2012, 10:45:09 am »
Па досега сум имал 3 пекинејзери, сите беа нервозни..Ова им лае на поголемите, и кога тие ќе му вратат, бегат...Мене овие ми се најубави, пошто дур земам големо куче , ќе си земам едно прасе,кое јади исто колку кучето... А и многу е паметно ова... Си кажува кога му се јади, кога му се моча, на човек кој го познава не му лае...

ЈАК!  8)
New blood of old school

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44369
  • Il Moderatore
« Одговори #755 на: 15 Декември 2012, 10:47:30 am »
Сузуки што раса е, орангутан?
Inbreed - типичен :)

И ретардирано е или онака, стандард куче?
Нормално....

А и многу е паметно ова... Си кажува кога му се јади, кога му се моча, на човек кој го познава не му лае...

Тоа е тоа. Си кажува. :D :D

Сепак it`s kinda cute целава прикаска со кутрево на сузуки ;D ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #756 на: 20 Декември 2012, 15:44:06 pm »

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #757 на: 21 Декември 2012, 18:32:16 pm »
Not a valid youtube URL

Присутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20804
« Одговори #758 на: 17 Јануари 2013, 22:41:47 pm »
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #759 на: 20 Јануари 2013, 11:43:14 am »
lajk4e :)

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен negoznam

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 535
« Одговори #760 на: 20 Јануари 2013, 15:09:13 pm »
Дечки, доколку знаете некого што има булмастиф мажјак(обавезно со педигре), и што е спремен за парење ќе ве молам да ме известите или тука или по пп. Мојава стока уште малце ќе полни 4 години а сеуште се нема парено заради реткоста на расава во земјава и неможноста да најдеме соодветен „партнер“. Оваа година и е последна шанса, така да уште еднаш ве замолувам било каква информација ќе ми биде корисна.

Еве ја мојата лепотица Bella(малце се постари сликиве) колку да знаете за која раса станува збор.

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Il Moderatore
« Одговори #761 на: 20 Јануари 2013, 15:10:53 pm »
Леле прекрасно куче!

Отсутен Fic_CC

• Легенда
  • Пораки: 16758
  • Keep it 100
« Одговори #762 на: 20 Јануари 2013, 15:19:44 pm »
Лепотица!

Отсутен Drive-r

• Легенда
  • Пораки: 7477
  • FB Vlecna Suzba Niko-m
« Одговори #763 на: 20 Јануари 2013, 15:26:39 pm »

Отсутен negoznam

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 535
« Одговори #764 на: 20 Јануари 2013, 15:41:21 pm »
Фала на убавите коментари, стварно е прекрасна расава со (според мене) еден од најдобрите карактери кај кучињава.

@Drive-r Друже размислував и ја за тоа али ќе треба пат да му плаќам до тука, што моментално е прескапо за мене  ;D ;D ;D