Ќе се влечкате до Гевгелија за да се фалите со своите џукели? Ќе им славите родендени комплет со сите нишани како да ви се деца? Will you get a life people?
Твојата исфрустрираност и ограниченост мириса на километри.
Ко прво - јас кај сакам и кога сакам можам да одам ... пошто ми се може

Ко второ - ти ако си пуштил корења во Скопјево и не си мрднал подалеку од носот, тоа си е очигледно твој проблем.
Ко трето - ако за тебе прошетка до некој град (у случајов Гевгелија) и поминување на еден прекрасен сончев ден со убаво друштво, и воедно посета на некоја манифестација ... претставува влечкање - ондак да, се влечкав до Гевгелија - имаш ти некој проблем со моето влечкање до Гевгелија?
Ко четврто - каде спомнав јас славење на родендени и сл. ?
Од гз си ги вадиш муабетите, јас само спомнав дека вчера наполниа 3 години ... бидејќи има многу членови на форумов што ми ја знаат Доберманката, па беше само еден податок кој го споделив, дека наполнила 3 години.
Ко петто - не ти личи на годините вака одма да „рипаш“ и да провоцираш, без апсолутно никаква причина, али очигледно толку ти е културата и нивото на комуникација.
Иначе друже velestrumf, денеска одлично си поминавме во Гевгелија, организацијата беше на ептем високо ниво, ова беше дефинитивно една од најдобрите изложби на која што досега сум била

Другиот викенд одиме во Белви