Автор Тема: Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили  (Прочитано 686148 пати)

Отсутен osmica8

• Легенда
  • Пораки: 11811
  • Архитект
Со здравје да се возат?

Отсутен dangthe

• Почетник
  • *
  • Пораки: 46
Сакам да си купам темни бандажи на кои нема да се познава brake dust  :-\

Отсутен Molec

• Сениор
  • Пораки: 4768
  • (Oo\(|||)°(|||)/oO)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44367
  • Il Moderatore
Само оваа боја ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен Stratro

• Легенда
  • Пораки: 22224
Мора да се прилично големки, бидејќи црн бандаж визуелно делува помал....и не треба да те нервира што ќе биде прашњав цело време....

Отсутен dangthe

• Почетник
  • *
  • Пораки: 46
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Не сакам да посветувам внимание на моменталните пошто не ми се свиѓаат многу... Треба да ги ставам на оглас да ги продадам уствари

Отсутен n1kola

• Легенда
  • Пораки: 7220
  • French diamond
Купено

Ојде една зелена европска :D  Сега уште за работна рака..

Отсутен Zile

• Легенда
  • Пораки: 8005
  • Плинаш!!!
И термостат ке менуваш?

Sent from my MI 4S using Tapatalk

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17676
  • Alfa155 & AlfaGT
Брао бе Никола за меракот, те пратам и глеам дека Меганчето си добива five star третман ...

Отсутен n1kola

• Легенда
  • French diamond
И термостат ке менуваш?

Sent from my MI 4S using Tapatalk

Да, паѓа температурата при побрза вожња. Исто така имав пишано дека температурата во место и во гужви знае да замини над нормалната што страшно ме нервира, после преглед кај локален мајстор кој не најде проблем, сабајлево си ја зедов од официјалниот Рено сервис со ист таков одговор дека колата е во ред, па се решив на ова како последен чекор што можам да го превземам,нов антифриз и термостат.

Брао бе Никола за меракот, те пратам и глеам дека Меганчето си добива five star третман ...

За кола пари не жалам, се трудам да е цакум пакум барем во одрувањето, така беше и со претходната...е сега некогаш сам си се  мразам заради тоа, ама ми нема спас  :D

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5932
Јас имам исто безвезен проблем кајмене дигитално е и често  ми паѓа температурата на право и удолница, проверив преку обд2 океј е се отвора затвора на време,ама ми побараја сто еврејки  за термостатот и некако не ми се давааат дур не менам антифриз да видам да не де зачисти.
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен n1kola

• Легенда
  • French diamond
Богами и јас би се замислил ако беше 100 евра само термостатот...вака за 10 евра, греота е да не го сменам. Во Ред Ауто е толку или и по продавници ?

Отсутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5932
Исто е и по продавници и во ред, зезнато е оти на блокот е голема површина фаќја под клапната е широко цело со пластики гумици,  ама и тие ми направија некој безвезд муабет `прикрај ти е термостатот' незнам како можи термостат да е при крај,  или работи или не работи..нареден сервис менувам антифриз ако не се опрај ќе думам да го менам само за да не ми седи во глава
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5841