Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Може му треба на некој...https://www.banggood.com/Car-Dent-Repair-Puller-Paintless-Removal-T-Hanle-Bar-Tool-with-18-Tabs-p-1105930.html?currency=USD&utm_source=facebook&utm_medium=cpc_elc&utm_campaign=auto-dpa-en-nf-m-up7&utm_content=robert&utm_sid=30829
Цитат: Prcot на 19 Мај 2017, 10:31:41 amЦитат: Busav на 18 Мај 2017, 20:41:16 pmшто пари те кошташе ако не е тајна?чисто ме интересира една споредба да направамKomplet site filtri, ulje motul x cess, set rebrast kais ina, liniski, vodna pumpa, antivriz, i raka okolu 15-16 000 den. Што бидна со влечењето на страна? Го најде причинителот?
Цитат: Busav на 18 Мај 2017, 20:41:16 pmшто пари те кошташе ако не е тајна?чисто ме интересира една споредба да направамKomplet site filtri, ulje motul x cess, set rebrast kais ina, liniski, vodna pumpa, antivriz, i raka okolu 15-16 000 den.
што пари те кошташе ако не е тајна?чисто ме интересира една споредба да направам
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Si kupiv Bosch brisac zs Praxisot ne izdrza ni nepolni 2 godini.Za parite tolku izgleda.Boschot kade kade potivok.