Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Со здравје да се вози како е на забрзување за разлика од клиото? Sent from my F5 using Tapatalk
Цитат: The Ghost на 30 Април 2017, 03:30:36 amFinally.. Coupe (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Битолчанец си море?Создравје да се вози.
Finally.. Coupe (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Со здравје да се коландисва , ама зошто сите беенвиња со тие фабричките радиа, толку носталгија за касета немам видено
Замисли да си кола и да ти вградат плин
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ми испадна најдобра понуда ова, нигде ги немаат на лагер и се ако сакаш предните тајвански задните мишелинки некакви импровизации само.
што пари те кошташе ако не е тајна?чисто ме интересира една споредба да направам
Цитат: Busav на 18 Мај 2017, 20:41:16 pmшто пари те кошташе ако не е тајна?чисто ме интересира една споредба да направамKomplet site filtri, ulje motul x cess, set rebrast kais ina, liniski, vodna pumpa, antivriz, i raka okolu 15-16 000 den.
Нигде не можам да најдам ваква лајсна (како на сликата). Ако некој знае каде има кажете плиз.