Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Oд кога го зголемиле?
Тема седишта: Барај од манта б гте (како што имам јас) или кадетт е гси, од вектра нема да ти одговараат бидејќи вектра е со 4 врати и нема да се преклопуваат. Истотака од мантата ти одговараат и држачите нема никакви преправки одштравуваш стари и монтираш нови.Тема волан: Ист таков ми даваа пред година и кусур за 1500. Но бидејќи не сум фан на такви ствари не го земав па да знаеш дека не е толку тешко да се најдат.Тема обратомер: Бидејќи твојот е иста серија како мојот кадет (кружни фарови, долг шалтер) ме интересира кај тебе со часовник е или на тоа место ги има брзините.
Си купив..(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)А сакам, тоест најдов за да купам ксенон, Х7 6000К 1400 денари.. ваков е ист..(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Некој има ваков ? дали го бива или па ?