Автор Тема: Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили  (Прочитано 614628 пати)

Отсутен vladimir_1

• Редовен
  • Пораки: 1076
Шосторе со алфата море 😁.
И како сеа,шлајфА у 4-та?😊

Sent from my MAR-LX1A using Tapatalk
Драпај си мадињата ни со 3та шлајфова нити оди појќе. Ја споредив без неко и со него на забрзување од 40 - 160 за исто време забрзува. Има 5 нивоа на местење од 1 - 5 , ја пробав на 3,4,5 исто е.
П.с прво ја повозив 110 км лагано ѓомити да се прилагоди ама џабе изглеа  :D

Отсутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 5855
Ееее поарно поп да викнеше да ја попрска со тоа босиљако 😒😊😁.
Овој од ФБ го зема?

Отсутен vladimir_1

• Редовен
Ееее поарно поп да викнеше да ја попрска со тоа босиљако 😒😊😁.
Овој од ФБ го зема?

Jok.

https://www.racechip.com/?gclid=CjwKCAiA1uKMBhAGEiwAxzvX9w0hGz-FYs4f4GS7FNLPn5Q5247KpkmfsSud6XWJgXDwAtulnvtcZRoChS4QAvD_BwE

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43718
  • Il Moderatore
Ова само на rail pressure сензорот се закачува?! Фрлај, ако е само на еден сензор. Кај дизели, барем два параметри треба: Воздух и гориво. Овој само гориво бута повеќе :(

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен vladimir_1

• Редовен
Ова само на rail pressure сензорот се закачува?! Фрлај, ако е само на еден сензор. Кај дизели, барем два параметри треба: Воздух и гориво. Овој само гориво бута повеќе :(
Точен си, само на rail се приклучва

Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Отсутен Mikius

• Легенда
  • Пораки: 10138
Чим така, нека проба во упаљач да го приклучи?
Меже ќе даде резултат.

Отсутен vladimir_1

• Редовен
Чим така, нека проба во упаљач да го приклучи?
Меже ќе даде резултат.
Ореее ум

Отсутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6849
  • French diamond
Чипот имаш 30 дена да ми го пуштиш назад повторно и да ги вратиме парите,ама јас мислам да го повозиш малку па да кажиш, пошто има и многу позитивни искуства на интернет.

Ако беше толку срање не даваа 30 дена за враќање на парите, не ги лажиш така лесно германците.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 13932
Јас искрено немам добро мислење за RaceChip. Како MLM ми се. Имаше некои мерења на dyno и некои минимални подобрувања имаа колите.

Отсутен vladimir_1

• Редовен
Јас искрено немам добро мислење за RaceChip. Како MLM ми се. Имаше некои мерења на dyno и некои минимални подобрувања имаа колите.
Stvarno ne mozam da razberam, barem 2 sek da bese pobrza spored stock sho e.
A ko si idev na gjavato so mn malce turaza 140 krena odma i si rekov bravos ke go bidi

Присутен vladic3110

• Сениор
  • Пораки: 5555
Ама ќе да не е сток алфата , немаше испоизваено егр/дпф/свирл флапс мапс или како и да се викаат ?
Renault Megane 3 1.6 100hp, Authentique
http://forum.carclub.mk/index.php/topic,19609.0.html

Отсутен vladimir_1

• Редовен
Ама ќе да не е сток алфата , немаше испоизваено егр/дпф/свирл флапс мапс или како и да се викаат ?
Egr e iskulcen i sriwl flaps, ama ne e gibana od mene softverski nisto a i prethodniot vlasnik tvrdi deka ne e

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14291
  • Пудингот на шоферството
A ko si idev na gjavato so mn malce turaza 140 krena odma i si rekov bravos ke go bidi

За 2 секунди требаат +200кс,шо од ова апаратче нема да ги добиеш.
Две варијанти се во игра,или ти очекуваш премногу,или тоа апаратче не го бидува ич.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен vladimir_1

• Редовен

За 2 секунди,требаат +200кс,шо од ова апаратле нема да ги добиеш.
Две варијанти се во игра,или ти олекуваш премногу,или тоа апаратле не го бидува ич.
Jas ocekuvam 30ks plus kolku so pisese a nema nisto od to. Kako so kazav ne mozi stock i so racechip isto vreme da ima od 40 do 160 km/h

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14291
  • Пудингот на шоферството
И со 30кс + нема да добиеш 2сек...За тоа треба многу повеќе.
Ете нека не бидат 2сек...ако нема разлика баш никаква, езнам зошто се одлучи баш за тоа,кога можеше да си наравиш ремап како шо треба да биди.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D