И мене не ми требаше ни туле ни ништо. Кога бев сам со невестата доста ни беше и 206-ката, а за 306-ката да не правам муабет, пошто дупло простор има во гепек.
Кога дојде малиша, тогаш аутомацки се сменија работите.
Прво количка, која ти го фаќа предното седиште ако си со мала кола, или цел гепек, ако си со 206-ка и нејзина класа. Па и 306 и голф класа. Тоа е тоа. Една голема кеса пелени, нокшир, и кеса со играчки. Гепекот е тој.
Што правиме со ствари за нас и за малиот. Дете, се прља, не разбира, мора да носиш еден куп ствари, поточно цел куфер.
За нас ај ке се снајдеме. Обично они седат на задно седиште, кај предниот дел ти е ставено фрижидерче пошто со мало дете е незамисливо да не понесеш некое млеко, и некој ситници за јадење.
Значи МОРА со ТУЛЕ.
Затоа и јас купив туле, кое сега ми е вишак и спакувано е во фабричка амбалажа и поставено на зид. 306-ката замина, за 206-ката имам држачи ама не планирам да одам некаде подалеку од сингелич со неа, сега кога имам нова седан кола со 500л багажен простор. И доволно место да се спакуваат како што рече дени 4 возрасни особи.
Инаку и јас не сум љубител да одам со 4 души во кола.
Друштво да, ама секој за себе.
Тоа е моето видување.