Автор Тема: Што купивте или сакате да си купите за вашите автомобили  (Прочитано 639064 пати)

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Тaкa се пoгoдилo де... се дешaвa.
Јaс прв пaт пред брзo време бев, пoлнев климa, видoa лепенки нa кoлaтa oд кaрклуб и сaмите си гo прерaчунaa пoпустoт без никaквo спoмнувaње. Ете кoгa се фaтијa зa пoпуст.
Вo блискa иднинa си имaм рaбoти зa средувaње и секaкo би ги пoсетил (звучки, ледoви, сензoри) дaли зa сoвет или зa мoнтaжa, сееднo.

Отсутен Filip_90

• Редовен
  • Пораки: 1839
  • VW Golf 5 1.9 TDI
Пред некоја година земав јас од Дог радио (12 000 ден.) и ајде испаднаа фер ми дадоа гратис приклучок од радиото до универзалните приклучоци. Уште 600 денари за монтирање си платив (како за нови купени гуми да платиш монтирање)...

Пред да платам им кажувам дека сум од Карклуб а они ми викаат: ете конектор гратис ти дадовме намсто попустот.

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17613
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
За Голф 7, не ми е уште во гаража, али еве, деновиве ке биде. Фиестата ке иде на продажба. Патем, фала, фала, поубави да си купите.

Да не биде како други доселеници што им викаат на скопјани "абе ти мене во комшии си ми бил", ја ќе ти речам дека јас ептен во комшии сум ти бил :) На другиот крај на твојата улица живеев минатава година, и баш денес ги видов бандажите и гумите и си викам "абе исто вакви претстави некој на форум" :)

Отсутен Passat3B

• Редовен
  • Пораки: 1726
И јас. Фолии ми местеа на времето, после звучки и на крај и вуфер. Се беше во ред и сеуште си е во ред.
И јас исто, имам земено од нив JBL-ки, брат ми местеше Alpine звучки низ цела алфа, и за некои други работи биле ок. Не сум имал ниту еднаш лошо искуство со нив.

Фала богу, одлични се звучките и кај мене. Сам си ги местев и презадоволен сум во однос вложено-добиено. Затоа немам збор. За тој фамозниот конектор си се снајдов од локален електричар, ги купив двата за 20 ден.  :)

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2792
За Голф 7, не ми е уште во гаража, али еве, деновиве ке биде. Фиестата ке иде на продажба. Патем, фала, фала, поубави да си купите.

Да не биде како други доселеници што им викаат на скопјани "абе ти мене во комшии си ми бил", ја ќе ти речам дека јас ептен во комшии сум ти бил :) На другиот крај на твојата улица живеев минатава година, и баш денес ги видов бандажите и гумите и си викам "абе исто вакви претстави некој на форум" :)

Карпош? Таму си живеел? Фино место, сега е значително пролепшано местото со новите бандажи, гледам застануваат луѓе, прашуваат дали може да се сликаат со нив :D :D :D

Помини некад на кафе, ке пиеме во галерија, само немој да дојдеш во тие купаќите што ги носеше пред Синергија кога чекаше :D

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
Ме уби сега, немам образ ни во одело да се појавам на кафе ;D

Со здравје да си го возиш и Голфот, и новиот сетап, интересно изгледаше прљава кола со чисти светнати бандажи и гуми ;D

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8159
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Додо, во бициклистички да не бил Мартин, не верувам во купача да бил  ;D

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2792
Хахахахахах, не бе, еве и негово признание за аутфитот

Ич не ми текнува кој беше, али ја памтам колата дека се мотала по форумов. Пред Синергија БЦ

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Ја сум, пред кола седев на ѕидот со купача шорц :D

Додо не лаже, на Додо може да му се верува!

Абе прљав е голфот, 3 месеци во гаража стоеше а од утре ми е активна возачката, така да в сабота иде на перење! А вечер ке прославам со еден пун резервар на лукоил во 00:05 :D

Отсутен LosiPatista

• Легенда
  • Пораки: 12136
  • Duh sa TDI-jom
Додо преминува на темната страна.

Torsion Beam - The Only Axle You Will Ever Need

Присутен Спенсер

• Легенда
  • Пораки: 7440

Прво си видел добра кола, па после забележуваш детали. ;) ;D :D

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
Ти уште се надеваш дека ќе кажам нешто добро за Голф, а забораваш дека во Гостивар израснав ;D

Отсутен tomaso

• Редовен
  • Пораки: 2198

Пристигнаа денес сет плочки и дискови japanparts.

Отсутен MecheTo

• Легенда
  • Пораки: 14398
  • Пудингот на шоферството
Jas si kupiv ladnjak za audito ama nemam vreme da.go smenam.
God created Turbo Lag to give VTECs a Chance! :D

Отсутен FilipM

• Сениор
  • Пораки: 3999
  • Turbo

Утре ќе се порачаат ;D
« Последно менување: 30 Јуни 2016, 17:39:35 pm FilipM »
I’m so mean, I make medicine sick

Присутен n1kola

• Сениор
  • Пораки: 6936
  • French diamond
Купено и променето вчера по изминати 5 100 километри

Вкупна цена на мал сервис, со се работна рака 2 300 денари.