Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
имам проблем со пумпата за бензин, на бензин вергла и не сака да запали, пали на плин, кога ке префрлам на бензин се гуши и гаси возилото. сакам да ве прашам дали има можност да се исчисти пумпата за гориво или ќе треба нова пумпа за гориво?
Prijateli eden problem. Dali nekoj namerno ili ne, na krovot od kolata samo sto zaprimetiv deka imam dupka ista kako od grad napravena. Krovod e vdlabnat, bojata e izgrebana. Ke ve molam za sovet, sto da pravam, koj poprava takvo nesto i tn
Скоро сите лимари имаат полни раце работа сега со исправање длапки од градот. Помини кај било кој - еве рецимо кај Јаја - нека видат, ќе ти кажат. Ако е изгребано и стигнато до метал, можеби ќе треба да се санира.
Ne sum od sk, taka da koordinati, link, mob bilo shto. Kasko sum osiguran pa moze i toa da vidam. Moze i do metal e stignato, kamen li e, zalutan kursum neznam. Zaso nekoj nemal popametna rab i se izivuval sega jas problem ke si imam jbg
Дечки да не има некој што оди од Кичево за Скопје со пикапче или комбе, да ми учини една добрина??