Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Клабери, какво искуство имате со квалитетот на делови од Про-цит и од Стиринг трејд ?Кој е според вас "подоверлив" и со поквалитетни делови ? Конкретно ми треба држач на мотор, кој е прилично едноставен, а со тоа и ефтин...затоа ми треба барем да е од салам фирма и оргинал.п.с сменав веќе еден пред два месеци, кој го зедов од рандом продавница тука во Битола и вибрациите станаа полоши од претходно со стариот .. Ги трпев до сега ама ме нервираат, па сега трета среќа се надевам ќе погодам некој квалитетен.
Epa gledam megjunarodna vazi 3 god. A mene voza kata mi istekuva vo dekemvri taka da i da izvadam megjunarodna kje mi vazi do dekemvri bidejki procitav demek vazi do istekot na mk vozacka?
Замисли да си кола и да ти вградат плин
Па и она...годишен зелен картон 100 евра..месечен 50.Гонете се у три лепе бре...зелен картон не треба ни да има...плаќам 12.000 годишно осигурање...треба да важи секаде!За акцизата која се плаќа за нови возила покрај сите редовни давачки да не почнувам пак.Зинати за пари.Мрш.