Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: Busav на 22 Мај 2017, 20:07:19 pmмомци да не знае некој кај можам да најдам капаче за кај што се става течност во бришачи (го скршив) (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)плавото капачене ни знам како да го побарам на нет да видам дали има на али кината се работи за цитроен ц4
момци да не знае некој кај можам да најдам капаче за кај што се става течност во бришачи (го скршив) (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)плавото капачене ни знам како да го побарам на нет да видам дали има на али кината се работи за цитроен ц4
Знам дека имаше некаде на форумов, ама не можам да ја најдам темата - човек што поправа држачи на прозори? И дали треба да му носам делови или сам си средува?
Нарачано "капачето" сеа уште да кажете кај има низ Скопје некој што мењава пластика за клучот ми падна и сеа тешко се стиска копчето за заклучување на вратите се работи за ваков клуч(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: 386ka на 22 Мај 2017, 22:20:20 pmЗнам дека имаше некаде на форумов, ама не можам да ја најдам темата - човек што поправа држачи на прозори? И дали треба да му носам делови или сам си средува?Јас завршив работа кај Нино кој е повеќе познат како електричар за возила. Се наоѓа во истиот пролаз на Илинденска кај што е сервисот за центрирање, одма пред/после сервисот за БМВ. Удри еден срч на форумов или на Гугл, и број ќе излезе.Иначе делови има тој, преферира се комплет да смени што му изгледа дотраено, не глеа да прикрпи.
Цитат: MartinAlfista на 23 Мај 2017, 02:21:04 amЦитат: 386ka на 22 Мај 2017, 22:20:20 pmЗнам дека имаше некаде на форумов, ама не можам да ја најдам темата - човек што поправа држачи на прозори? И дали треба да му носам делови или сам си средува?Јас завршив работа кај Нино кој е повеќе познат како електричар за возила. Се наоѓа во истиот пролаз на Илинденска кај што е сервисот за центрирање, одма пред/после сервисот за БМВ. Удри еден срч на форумов или на Гугл, и број ќе излезе.Иначе делови има тој, преферира се комплет да смени што му изгледа дотраено, не глеа да прикрпи. Фала на препораката, ама ми кажаа дека само електрични подигнувачи работел. Кај мене е механички - голф 1. Читав за некој во Бутел, ама никако да го најдам...
Замисли да си кола и да ти вградат плин