Автор Тема: Прашања и одговори.  (Прочитано 2370216 пати)

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Одг: Прашања и одговори.
« Одговори #2580 на: 04 Август 2016, 12:24:25 pm »
Гo имaм (имaв) истoвo, ми се стoпи нa пoлнaч. Адaптер зa бургии немoжеш дa му стaвиш, инaче мене ми стигнa сo нели пaтрoните и сo бургии, aмa бургии зa чепкaње зaби, штo и дa прoбaш мaшинчевo имa силa сaмo мек мaтеријaл дa избуши. Мислaм декa бургиите ги имaм и беa мaли 2че, 3че и 4че aкo ти вршaт рaбoтa дa ти ги дaдaм.

Отсутен Bicikle

• Легенда
  • Пораки: 10596
« Одговори #2581 на: 04 Август 2016, 14:54:51 pm »
Имам слична штрафилица како оваа, без затегнување само со патрони.

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Нигде неможам да најдам некој адаптер за да можам да ставам и да менувам бургии. Некој да видел негде?

hubo мислам гледав и имаше во аеродром т.е. кај банкине онде една продавница ама не знам кај се преселија. Пошто овие во хубо се еден адаптер фаќа само една бургија... И кај али има...

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2742
  • Шалабајзер
« Одговори #2582 на: 04 Август 2016, 15:14:12 pm »
Дечки, со што да исчистам егр вентил, какво средство да барам ??
No turbo, no fun :)

Отсутен Bicikle

• Легенда
« Одговори #2583 на: 04 Август 2016, 16:17:44 pm »
carb cleaner, brems reinger нафта. Мада со нафта најубо се чистит и нај евтино, само да покисне пола саат и со летка за заби рестото.

Отсутен antibiotic1

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 315
  • МАЗДАШ
« Одговори #2584 на: 04 Август 2016, 16:52:41 pm »
Дали е теско да извадам и исчистам egr на Мазда 3 дизел, и дали има после некое стелуванје ова она или е едноставна постапката.
Mazda's never die, they just get faster.

Отсутен riki_staff

• Сениор
  • Пораки: 6015
« Одговори #2585 на: 04 Август 2016, 17:22:01 pm »
Колку пари вреди Шиаоми редми ноте 3 3/32 оштетен на едното ќоше?

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2742
  • Шалабајзер
« Одговори #2586 на: 04 Август 2016, 17:24:21 pm »
carb cleaner, brems reinger нафта. Мада со нафта најубо се чистит и нај евтино, само да покисне пола саат и со летка за заби рестото.

Благодарам колегаа :)
No turbo, no fun :)

Отсутен Bicikle

• Легенда
« Одговори #2587 на: 05 Август 2016, 00:16:22 am »
np ;)
Penicilin, od dosega [to sum vadel na drugi brendovi- nisto ne e komplikovano.
zirni go videovo https://www.youtube.com/watch?v=bqiK2PpFN0k

Отсутен tomaso

• Редовен
  • Пораки: 2307
« Одговори #2588 на: 05 Август 2016, 00:25:55 am »
Препорака некоја за шампон за бесконтактно перење на кола? Значи само да се нанесува со пумпа прскалка и после само со вап да се исплакни.fast and easy way :)
Моментално sonax gloss shampoo користам.

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
« Одговори #2589 на: 05 Август 2016, 00:35:03 am »
Дечки, со што да исчистам егр вентил, какво средство да барам ??

egr cleaner od wynn's okolu 800den, nema potreba od vademje ma egr-ot

Отсутен marchesk

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 796
« Одговори #2590 на: 05 Август 2016, 01:00:46 am »
Препорака некоја за шампон за бесконтактно перење на кола? Значи само да се нанесува со пумпа прскалка и после само со вап да се исплакни.fast and easy way :)
За бесконтактно моментално ја користам Мангуста од Мафра и сум доста задоволен, ја препорачувам.

Отсутен tomaso

• Редовен
« Одговори #2591 на: 05 Август 2016, 01:25:47 am »
За бесконтактно моментално ја користам Мангуста од Мафра и сум доста задоволен, ја препорачувам.
За домашна употреба ми треба мене.Ова како што видов на сајтот го има само во 20кг паковање.

Отсутен marchesk

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 796
« Одговори #2592 на: 05 Август 2016, 01:43:23 am »
За домашна употреба ми треба мене.Ова како што видов на сајтот го има само во 20кг паковање.
Контактирај со членот тука за Мангуста ако може да се земе во помала количина, или пак во перална каде што ја користат да ти наточат. Можеш и со друг бренд да пробаш, но јас пробував и оваа се покажа како најдобра затоа ти ја препорачувам. За бесконтактно значи само професионални активни пењи, обични шампони не ти вршат работа.

Отсутен tomaso

• Редовен
« Одговори #2593 на: 05 Август 2016, 02:17:03 am »
Контактирај со членот тука за Мангуста ако може да се земе во помала количина, или пак во перална каде што ја користат да ти наточат. Можеш и со друг бренд да пробаш, но јас пробував и оваа се покажа како најдобра затоа ти ја препорачувам. За бесконтактно значи само професионални активни пењи, обични шампони не ти вршат работа.
Ти благодарам за информациите, ќе видам утре дали ќе најдам локално нешто.Инаку зедов cobra средство од матичната пералана па ќе пробам и со него.

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20834
« Одговори #2594 на: 05 Август 2016, 14:42:47 pm »
Дечки, на кој сајт може да се најдат најрелевантни и најобемни технички спецификации за возило (на пример, димензии на кабина, капацитет на багажник, висина од земја, проред на шрафови итн итн.)?
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.