Ај едно прашање да поставам и јаЗ
На тезгерето на татета, приметив баш пред некој ден дека кога пуштам жмигавец за лево, побрзо ми трепка и штрака на инструмент табла, сигурно сте начекале некое југо со ваков симптом, али си викам, ај се пореметил од што акна стариот дупка, што се резултираше со отчепен браник од полумесец до скоро пред фар, али па не штракаше така брзо коа беше откачен браникот, него од кога се врати "магично" на место браникот, а пак преЃеска приметив дека кога ја отклучувам, ееееее прц сијаличе нааааа тикви, рикнало напред во фар, среќа што ја зимав сестра ми од зграда па ме мкнеше со кеси некои и предницата ми дојде у чело кога ја отклучував, иначе ќе приметев тек во апла ноќ, али па и џенон и кратко и дугачко и магленка си работте, што не ќе да е до некој конектор(ваљда) ...
е сега, ај што ќе сменам сијаличе ќе сменам, туку што да му праам, што да му баам да не ми штрака така ко вилица на баба на ладно, ќе ме напне, ќе му акнам токмак, ако знае некој чаре, нека кажува, неможам да го трпам тоа штракање брзо, избегавам да вртам лево и притоа да пуштам штракало за патоказ во лево