Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
400 денари комад, па ти сам заклучи дали од висока или ниска
Не само што го нема секоја продавница за автоделови, туку никоја од 8те во кои влегов го нема Памтат дека држеле на времето и никој не им побарал долго времеГи најдов и јас во Алфа ама ќе треба некој клабер од Битола да пазари и да донесе наваму, нема логика за два осигурачи од 30 денара да плаќам карго од 170 Еве се начекал Класнио во овластен, прашал цена... И двајцата сме потресени.
Цитат: MartinAlfista на 14 Април 2026, 15:20:36 pm400 денари комад, па ти сам заклучи дали од висока или ниска И Штопна една земи си успут. Ќе расте цената наредни 2-3 години. Штопна, осигурач и злато. Во тоа се вложува денес.
Кикац, абе Диме пред мостот лево накај Геге.Sent from my Xiaomi 15t using Tapatalk
Сервис Искра, југодрво од кај олимписки страната.Ако си инсталирал мултимедиа/радио, извади осигурачот на 2/3 дена.
Авто Тек Сервис - овој ми има оставено позитивен впечаток од постови:https://www.facebook.com/share/1ChesRB9TT/И Мики во Кисела Вода, одличен дијагностичар и способен човек, има доста апаратура за авто електрика и електроника:+38975999736
Цитат: Zile на 16 Април 2026, 21:57:53 pmКикац, абе Диме пред мостот лево накај Геге.Sent from my Xiaomi 15t using TapatalkОн ме препрати кај Нино, ама овој 3 пати по телефон се праи мајмунЦитат: nikola98 на 16 Април 2026, 22:14:40 pmСервис Искра, југодрво од кај олимписки страната.Ако си инсталирал мултимедиа/радио, извади осигурачот на 2/3 дена.Не е инсталирана никаква накнадна мултимедиа, се е фабричко на мерцедесот.. фала ти, ќе му спомнам на стариот Sent from my iPhone using Tapatalk
Дечки, дајте број од добар електричар што ќе утврди од каде губи струја после 3-4 дена не возење на возилото, и само не оној Нино од Илинденска сега кај ТопТрејд по копиле чоек од него по телефон не сум чул Sent from my iPhone using Tapatalk