Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: FiLo на 05 Октомври 2024, 12:00:52 pmЦитат: FiLo на 04 Октомври 2024, 21:59:30 pmМи дадоа бројче од Жаре од Ѓорче бил, му пишав предмалку, рече имал од тџет делови, утре ќе ми каже дали има и здраво црево.АКо нема, ќе терам потрага, Кардаш, Иван исто од Радишани, Дерби Фиат итн.Ако не успеам да најдам, тогаш ќе смислувам лепење некако додека набавам друго.Половно нема, си порачав ново од Аутомобиле СК, испорака за 2 недели, цена 4300 денари.А постоечково ќе го скрпам некако со изолир ќе налепам неколку пати во круг, ќе стегне стегата и нека истера уште 2 недели.Знаеш дека двете недели у АутоСК се месец дена обично? Под услов да не го згрешат делот
Цитат: FiLo на 04 Октомври 2024, 21:59:30 pmМи дадоа бројче од Жаре од Ѓорче бил, му пишав предмалку, рече имал од тџет делови, утре ќе ми каже дали има и здраво црево.АКо нема, ќе терам потрага, Кардаш, Иван исто од Радишани, Дерби Фиат итн.Ако не успеам да најдам, тогаш ќе смислувам лепење некако додека набавам друго.Половно нема, си порачав ново од Аутомобиле СК, испорака за 2 недели, цена 4300 денари.А постоечково ќе го скрпам некако со изолир ќе налепам неколку пати во круг, ќе стегне стегата и нека истера уште 2 недели.
Ми дадоа бројче од Жаре од Ѓорче бил, му пишав предмалку, рече имал од тџет делови, утре ќе ми каже дали има и здраво црево.АКо нема, ќе терам потрага, Кардаш, Иван исто од Радишани, Дерби Фиат итн.Ако не успеам да најдам, тогаш ќе смислувам лепење некако додека набавам друго.
Дечки, кога е подобро да се прави мал сервис со промена на уље, пред или после Зимо ?Поточно, Ноември или Март да правам сервис ?Според мое размислување, пред да залади, т.е. во Ноември.