Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Беш му малтер, вака изгледаат здрави, провери и ти дали имаат црни дамки ( јас не гледам), но и модул ако си сменил, провери контакти, во краен случај може да е ецу-то, предпоставувам дека тоа дава сигнал до модулот. @Carpathian Lord знаеше некој битолчани што чачкаат електроники, мада ако е залиена...
аутодоц ваљда
Цитат: Bicikle на 25 Јуни 2024, 23:28:45 pmаутодоц ваљдаdali treba da se plato carinu?
Цитат: Bicikle на 25 Јуни 2024, 21:44:00 pmБеш му малтер, вака изгледаат здрави, провери и ти дали имаат црни дамки ( јас не гледам), но и модул ако си сменил, провери контакти, во краен случај може да е ецу-то, предпоставувам дека тоа дава сигнал до модулот. @Carpathian Lord знаеше некој битолчани што чачкаат електроники, мада ако е залиена... Електроника Битола слабо стојам. НОЈКО знам мене ми има менувано сијалици на шалттабла.
Шансите се Александар да е од Скопје.
од каде да си купам сет за полимеризација?Или пак, само електричното ѓезве или како и да се вика тоа
Цитат: Makedons на 23 Јуни 2024, 22:13:13 pmод каде да си купам сет за полимеризација?Или пак, само електричното ѓезве или како и да се вика тоаБев советувани за Фијови Гевгелија, но за жал немаат моментално и ќе треба да почекам да им донесат, а не се знае колку време ќе треба да чекам. Ако има друга опција споделете ве молам
Цитат: Makedons на 26 Јуни 2024, 16:22:21 pmЦитат: Makedons на 23 Јуни 2024, 22:13:13 pmод каде да си купам сет за полимеризација?Или пак, само електричното ѓезве или како и да се вика тоаБев советувани за Фијови Гевгелија, но за жал немаат моментално и ќе треба да почекам да им донесат, а не се знае колку време ќе треба да чекам. Ако има друга опција споделете ве моламПишав "сет за полимеризација" на фејсбук и излегоа доста од нашиве онлајн продавници дека ги продаваат по 1850 денари.Само најди си некоја колку толку докажана, и ете ти побрзо решение.