Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Шо знам...мене ми е кажи речи иста колата,некој мали подобрувања има ама џебот ми е дупнат,наводно кажа еден рукавец е крив но морало двата да се извадат и да се исправат.Вадење,исправање рукавци и центрирање 10.000 ден. За некој 800-1000км рече да идам на контрола.Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Касно е сеа...Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Цитат: riki_staff на 19 Март 2024, 18:26:03 pmКасно е сеа...Sent from my Redmi Note 8 Pro using TapatalkЗа памет, друг пат кажувај кај мето ке одиме барем ке ја среди како што треба... Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Ама он сакаше сите сервиси да му бидат на купче.
Цитат: Busav на 19 Март 2024, 18:49:28 pmЦитат: riki_staff на 19 Март 2024, 18:26:03 pmКасно е сеа...Sent from my Redmi Note 8 Pro using TapatalkЗа памет, друг пат кажувај кај мето ке одиме барем ке ја среди како што треба... Sent from my SM-A546B using TapatalkЈас пред некој ден прашував,не си прочитал.Го прашав за мајстор за пежо,ми кажа за некој Мартин МТТ сервис,познат ти е?Цитат: Mikius на 19 Март 2024, 18:51:39 pmАма он сакаше сите сервиси да му бидат на купче.Купче...не ни успеав да отидам на друго место,немаше време,а и овој мето е таму во близинаSent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Цитат: riki_staff на 19 Март 2024, 19:02:11 pmЦитат: Busav на 19 Март 2024, 18:49:28 pmЦитат: riki_staff на 19 Март 2024, 18:26:03 pmКасно е сеа...Sent from my Redmi Note 8 Pro using TapatalkЗа памет, друг пат кажувај кај мето ке одиме барем ке ја среди како што треба... Sent from my SM-A546B using TapatalkЈас пред некој ден прашував,не си прочитал.Го прашав за мајстор за пежо,ми кажа за некој Мартин МТТ сервис,познат ти е?Цитат: Mikius на 19 Март 2024, 18:51:39 pmАма он сакаше сите сервиси да му бидат на купче.Купче...не ни успеав да отидам на друго место,немаше време,а и овој мето е таму во близинаSent from my Redmi Note 8 Pro using TapatalkМето е кај гимназијата борис, за пежо ке најдевме човек сакаш кај мазак сакаш кај автопрофи, и двајцата се стаклара.. Чим тој преварата ти препорачал не оди... Sent from my SM-A546B using Tapatalk
Цитат: Busav на 19 Март 2024, 19:04:18 pmЦитат: riki_staff на 19 Март 2024, 19:02:11 pmЦитат: Busav на 19 Март 2024, 18:49:28 pmЦитат: riki_staff на 19 Март 2024, 18:26:03 pmКасно е сеа...Sent from my Redmi Note 8 Pro using TapatalkЗа памет, друг пат кажувај кај мето ке одиме барем ке ја среди како што треба... Sent from my SM-A546B using TapatalkЈас пред некој ден прашував,не си прочитал.Го прашав за мајстор за пежо,ми кажа за некој Мартин МТТ сервис,познат ти е?Цитат: Mikius на 19 Март 2024, 18:51:39 pmАма он сакаше сите сервиси да му бидат на купче.Купче...не ни успеав да отидам на друго место,немаше време,а и овој мето е таму во близинаSent from my Redmi Note 8 Pro using TapatalkМето е кај гимназијата борис, за пежо ке најдевме човек сакаш кај мазак сакаш кај автопрофи, и двајцата се стаклара.. Чим тој преварата ти препорачал не оди... Sent from my SM-A546B using TapatalkКај Мазак термин можда за 2 месеци.
Со што да подмачккам шарки од врата на автомобил? Каков маст да ставам? Каде може да се купи. На отворање квицка вратата па сакам да ја подмачкам со нешто, ама не знам со каков маст е најдобро
sonax logoПОЧЕТНАПРОДАВНИЦАSX90 PLUSПроизводот е успешно додаден во вашата кошничкаSomething went wrong, please try again.ИНДУСТРИЈАSX90 PLUS - 400 ml340денПакување: 400 mlШифра: 4743000Идеално решавање на проблемот за автомобил, хоби, домаќинство, компанија и работилница: се раствора утврдени или заглавени делови (на пр. Ореви, завртки и прекинувачи) и ги штити бравите, заклучувањето на цилиндрите, ролерите, пердувите и металните водичи. Елиминирани пискави и крцкави звуци на прозорци, врати и шарки. Штити, подмачкани и зачувани чувствителни делови на електрични алатки, мотори, часовници, домаќинства и градинарска опрема. Може да се користи и за чистење и одржување оружје, фини механички уреди и машини. Исчистете ги, заштитувајте и размачкајте синџири за велосипеди и мотоцикли, како и заплет. Погоден како спреј за контакт за системи за палење, ја менува влагата, ги одржува електронските контакти чисти и ги спречува струите на ползи. Ги губи и отстранува катран, остатоци од лепило и цени. Силикон -бесплатен.