А за исти пари ко опција Б да пробаш половна главчина да најдеш и да не се ебааш со животот свој и на сопатниците?
Aко е за половна, цел рукавец (ако се вика така) иди заедно сосе лагер и главина. Цена половна очекувам 2000ден, и 500ден за монтажа пример... (под услов лагерот да е во ред и главината права)
А кога веќе ја вадам старата можам на дребонг цел дел да го однесам и тој да ми нарежи нов навој. Така е најубаво, само оди договори се со мајстор кога да одам да ја извади, па на дребонг неколку саати за да ми заврши работа од 10мин, па другиот ден на мајстор да се монтира се. 3 дена работа, плус можи да му излези нешто на мајсторот, се скрши ова, се скина она.
А си велам дома за сат, два со 1500ден бургија и врезница ќе го направам, со вадење на клештата и дискот само.
Не би требало да се убијам, пошто овде ве читам со лабави штрафови како имате возено, и истото не можам да го речам иако се само три, никогаш не се олабавиле во овие 6 години, каде овој дефектниот беше на 60-70% затегнат.
Фала
@MecheTo за искуството, и јас мислам не е ништо страшно.