Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Јас само незнам како си успеал да ставеш нов вентил без да ја вадеш гумата 🤔Има на јутуб од таму гледав не се вади цела гума само ја притскаш го сечеш вентилот и го местиш новиот и после само компресор е сега муабетот е дали пак треба да се балансира пошо не сум мк а тука ми побараа 30€ за балансирање... пошо претходно е балансирана а сега за мк треба да се вратамSent from my VTR-L09 using Tapatalk
Цитат: riki_staff на 10 Јануари 2020, 17:46:22 pmЈас само незнам како си успеал да ставеш нов вентил без да ја вадеш гумата 🤔Има на јутуб од таму гледав не се вади цела гума само ја притскаш го сечеш вентилот и го местиш новиот и после само компресор е сега муабетот е дали пак треба да се балансира пошо не сум мк а тука ми побараа 30€ за балансирање... пошо претходно е балансирана а сега за мк треба да се вратамSent from my VTR-L09 using Tapatalk чоек на зорт и вулканизер ке стане за све комплет да ми средат 45€ ми побараа ко видоа Мк табли