Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Se raboti za Vw polo 1.4 8v 1999 god.Pred eden mesec crkna akumulatorot pa kupiv nov. Denes ne sakase da vergla odnosno pri obid za palenje ednas ke zavergla i pocna da straka nesto i se resetirsse saatot, kilometrazata itn. Na guranje si zapali bez problem. Odma otidov kaj sto go kupiv noviot akum. da go reklamiram. Oni me prepratija kaj servisot sto bil za niv (Topla) sma ne rabotea. Mislev za tie pola saat vozikanje niz grsd ke se podnapuni malku ama jok, na guranje morase. Nakaj doma pominav kaj majstorot sto mi ja odrzuva i samo sto zavergla malku vika deka ne e do akumulatorot. Probavme so kabli za da mi dokaze i stvarno istoto go pravese i togas. I sega?Mozda a nepovrzano ama pred da go smenam stariot akum. mi smenija cetkici i eden kako plasticen zapcanik na alanserot zatoa sto pri palenje imase eden los zvuk kako grebenje i tropanje nekolku sekundi. Ma da tropanjeto i ne se izgubi celosno pri sekoe palenje.
Глупо прашање ама сепак да прашам, ќе спијам неколку дена во меганот оваа и наредната недела за да не останам со празен акомулатор нема зијан ако го извадам само плусот? Едит: двајца врапци 176/7 како мене комотно можат да спијат испружени :Д(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Хаха не, али ако се женам знаејќи се себеси зачестено сценарио ке биди :дНего ке рашетавам за пецање низ Грција и кај нас, има некој предели премногу мечка има 2 пати имам зачекано околу шатор, неќам third time's the charm да биди