Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Добра вечер и среќни празници!Препорака за добар мајстор во околина наГорно Лисиче? Ми скрши турбина (Volvo S40 1.9d).Благодарам однапред.
Јас само незнам како си успеал да ставеш нов вентил без да ја вадеш гумата 🤔Има на јутуб од таму гледав не се вади цела гума само ја притскаш го сечеш вентилот и го местиш новиот и после само компресор е сега муабетот е дали пак треба да се балансира пошо не сум мк а тука ми побараа 30€ за балансирање... пошо претходно е балансирана а сега за мк треба да се вратамSent from my VTR-L09 using Tapatalk
Цитат: riki_staff на 10 Јануари 2020, 17:46:22 pmЈас само незнам како си успеал да ставеш нов вентил без да ја вадеш гумата 🤔Има на јутуб од таму гледав не се вади цела гума само ја притскаш го сечеш вентилот и го местиш новиот и после само компресор е сега муабетот е дали пак треба да се балансира пошо не сум мк а тука ми побараа 30€ за балансирање... пошо претходно е балансирана а сега за мк треба да се вратамSent from my VTR-L09 using Tapatalk чоек на зорт и вулканизер ке стане за све комплет да ми средат 45€ ми побараа ко видоа Мк табли