Da, Kje bide frka pomal semering, e sega ti stariot ako si go merel moze da pustil so tek na vreme, ako e po katalog baraj original.
Nel ako stajs pomal semering kje bide postegnat, i uljeto megju semeringot i radilicata kje bide istisnato, shto znaci kje pocne da se trie ditektno bez podmackuvanje i ako ne odma na po visoki rpm od trienjeto kje se zagree ili kje se izabi. Mene taka mi gleda logikata, pa ako ne ti e zort da otvaras pak probaj i so pomaliot. Inace prasaj crc i imase edna prodavnica za lageri i semerinzi sproti skopjanka, moze kje najs soodveten.
Mac_mk mene mi izgleda kako imbus so sitni zabi, imam gledano po mehanicarive, osven ako nema razlika vo zabite, ali mozes da mu nabies i imbus, ali posle to da go smenis. Pa inso torx moze da se otstafi. Inace tie strafovi po prakticno e da se stegaat so raka, i toa kolku shto mozes od mesto, bez da skokas na klucot ili da se besish na klucot, kako bi go stegnal jako, znaci treba da e po labav, zbog shto imaat pomala povrsina kaj shto se prenesuva silata.