Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Чул некој нешто за LINO аспиратори и како се покажале? Конкретно барам некој телескопски со над 700м3 усисна моќ и над 200W мотор па има еден таков и со цена што ми одговара, а и гаранција 3 години даваат.
Замисли да си кола и да ти вградат плин
Цитат: velestrumf на 04 Февруари 2017, 10:12:57 amКој е тој Марјан? Контакт нешо?Цитат: AUDIZAKON на 04 Февруари 2017, 11:18:05 amАко не е длабоко т.е не е дојдено до средниот слој, (како слепени што се стаклата) не го прави чувај си ги парите.Sent from my iPhone 7 using TapatalkЗошто да ризикува?!Иначе Марјан дечкото работи скрос профи, исто како во најпрофесионален сервис, за 1/3 од цената што бараа ненормалниве.Бев изненаден од како профи ја среди. Среди ја што побрзо дур не почне да шири после тоа треба да дадеш ѓаол и пол за шофершајбна.
Кој е тој Марјан? Контакт нешо?
Ако не е длабоко т.е не е дојдено до средниот слој, (како слепени што се стаклата) не го прави чувај си ги парите.Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
Јас пак со прашање неповрзано со автомобили. Каде има Unitas кујнски чешми, а да не е Фригошоб?