Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: MartinAlfista на 28 Септември 2011, 11:43:40 amСте слушнале за Бабино? Демир Хисарско селце со ресторан кој е поефтин дури и од гостиварскиве кафани. Секогаш свежо месо, имаат мини зоолошка градина, 5 и пол часа останавме таму со моите, боље од одмор е.+1Бабино е рај!Рибникот на мнгу убаво место е поставен,па здола езерото,па кучињата какви се......сум бил неколку пати.МЕРАЦИ Е
Сте слушнале за Бабино? Демир Хисарско селце со ресторан кој е поефтин дури и од гостиварскиве кафани. Секогаш свежо месо, имаат мини зоолошка градина, 5 и пол часа останавме таму со моите, боље од одмор е.
Цитат: JoveVW на 28 Септември 2011, 13:50:33 pmЦитат: MartinAlfista на 28 Септември 2011, 11:43:40 amСте слушнале за Бабино? Демир Хисарско селце со ресторан кој е поефтин дури и од гостиварскиве кафани. Секогаш свежо месо, имаат мини зоолошка градина, 5 и пол часа останавме таму со моите, боље од одмор е.+1Бабино е рај!Рибникот на мнгу убаво место е поставен,па здола езерото,па кучињата какви се......сум бил неколку пати.МЕРАЦИ ЕСамо да не биде, па само риба има... а да нема друг вид на месо...
Не знае Рики што е добро. До свиња знае, потаму јок. хахахахахахахахМислам дека си има класечен ресторан, само + риба. Не сум бил, нека кажи Мартинчо.
Цитат: osmica8 на 28 Септември 2011, 16:30:08 pmНе знае Рики што е добро. До свиња знае, потаму јок. хахахахахахахахМислам дека си има класечен ресторан, само + риба. Не сум бил, нека кажи Мартинчо.Aко има само риба, ке си донесам ребро, па нека го стаат на скара нема фрка
Цитат: RikiRulz на 28 Септември 2011, 16:58:43 pmЦитат: osmica8 на 28 Септември 2011, 16:30:08 pmНе знае Рики што е добро. До свиња знае, потаму јок. хахахахахахахахМислам дека си има класечен ресторан, само + риба. Не сум бил, нека кажи Мартинчо.Aко има само риба, ке си донесам ребро, па нека го стаат на скара нема фркаРики,Бабибо што ти душа сака ке ти зготват,мои луѓе се и таму....ах да знаев дека Мартин и таму ке оди,ке му напраев далавера некоја
таму можеме да организираме и еден собир,се разбира ако се договориме,одличен амбиент,има за ЧИТАЊЕ и книги и ракија......
Цитат: JoveVW на 24 Септември 2011, 15:55:05 pmМоменално ова јадам(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Добро чоколадоСупер чоколадо само повеке го сакам тоа со портокалКога нема друго и ова е убаво....
Моменално ова јадам(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Добро чоколадо