Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: velestrumf на 10 Јули 2019, 08:45:28 am(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Шуќур убав ајвар најдовме...Преку глава веќе од тоа квази-имитациите извезени, преувезени, сечени/лепени/монтирани, “Подравка” ку**ц палац. Аман бе во Германија толку тешко беше да најдеш наш ајвар? Јас кај комшииве во Литванија си зимам редовно имаат едно продавниче носат мамас веќе подолго време. Овој вториов пелагонија го нема. Иначе и јас еднаш се заебав купив бугарски ајвар. Погадно нешто не сум јадел цела тегла со лушпи. Ја фрлив теглата.
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Шуќур убав ајвар најдовме...Преку глава веќе од тоа квази-имитациите извезени, преувезени, сечени/лепени/монтирани, “Подравка” ку**ц палац.
Дојде живот за дијаспората
Добро место за јадење во Крушево?
Merendata e zakon bolji eurokrem nema na planetava.Sega koga kje odam kje si zeam 4-5 tegli da ima doma cisto onaka za palacinka i lepce so cokoladno mleko.
VO STOKOMAK 149 DENARI 700 GRAMA 13% LESNIK SO PRED 5-6 DENA POMINAT ROK na traenjesori za golemi bukvii vo tinex ima za 140-160 denari 2x400grama nekoj krem mislam lino ako ne se lazam so 13% a so 16% lesnik im e poskap