Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Кај Дуле во Козле си бил?До Канцона.
Вчера бев во Гостивар, и ја посетив Буректоре на Сач. Не ми е познат дали на друго место во Македонија постои бурек печен на сач/вршник.Дефинитивно тоа е најдобриот бурек во Македонија, ни од далеку некој да му се приближи.И не само затоа што е печен на сач, туку заради се друго. Корите перфектни, зајрето исто добро, не мрсен. Кога ќе се најадеш се чуствуваш пријатно, а не како да се изел едно кило зејтин. Дефинитивно препорака за сите што минуваат низ Гостивар.
https://www.facebook.com/pages/category/Restaurant/Burektore-559722134157866/ ова?
Гурмани, дајте предлог за јагнешко? Има поента да се оди во Меана-Б Јавор Агапи тука во Скопје или треба да се весла до Мрзенци ? И кое поточно Јавор, две нели имало.
Цитат: dimitar.s на 31 Октомври 2018, 13:19:12 pmГурмани, дајте предлог за јагнешко? Има поента да се оди во Меана-Б Јавор Агапи тука во Скопје или треба да се весла до Мрзенци ? И кое поточно Јавор, две нели имало.Дојрана?
Цитат: AUUU на 31 Октомври 2018, 14:59:41 pmЦитат: dimitar.s на 31 Октомври 2018, 13:19:12 pmГурмани, дајте предлог за јагнешко? Има поента да се оди во Меана-Б Јавор Агапи тука во Скопје или треба да се весла до Мрзенци ? И кое поточно Јавор, две нели имало.Дојрана? Не сум бил, ако има некој неодамнешно позитивно искуство, радо би.