Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Може и 20 години ќе издржи, моментот со носење мокар веш од купатило до балкон малце не ми е сфатлив. Па иди миј ги филтерите па пак назад, па после и резервоарот со вода иди носи го да го истуриш до вц па пак назад. Нема можност една врз друга да ги ставиш?
Nemam, osven celosno preureduvanje na kupatilo i vadenje kada pa stavanje tush kabina drugo care nemam. Mislev edno vreme vo soba nekoja da ja stavam i na prolet da si ja simnam u garaza ama ne biva.Vadenjeto na balkon ne e problem, i taka si gi vadime za susenhe na balkon vo topli denovi Rezervoarot so voda ke vidime moze i na terasa da go pushtam, a ako zemam model so odvod ke go pushtam direktno vo odvodot
Имал некој искуство со Hansa електричен сталклокерамички шпорет?Полско производство биле, имаат и 5 години гаранција.
Цитат: tomaso на 05 Јануари 2021, 13:54:41 pmИмал некој искуство со Hansa електричен сталклокерамички шпорет?Полско производство биле, имаат и 5 години гаранција.Јас имам, пред 3 месеца го земавме. Мислам дека 22 000 беше. Најголема рерна нуди за тие пари. Дури и електролуксот(за кој бевме загреани) од 29 000 ден има помала рерна. Ги споредувавме двата и искрено немаше некоја разлика во квалитетот на изработка. Плотната е стакло/керамика која лесно се одржува и тешко се гребе. Рерната има вентилатор кој е бешумен, а стаклото на вратата е дупло и од надвор кога ке го фатиш е ладно. Ние до сега сме задоволни.Sent from my Redmi Note 8T using Tapatalk
Pominalo pokraj Svedski....Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
Енергетската класа и гарантниот рок не се согласуваат со тебе.
Ако имаш 3 фазен или 3х2.5мм3 ќе врзеш 2 фази на пллтната, ќе видиш во упатството кај мене кмаше опција на 1 или посебно 2 фази (таа е макс 7000вати) и една фаза на рерната (таа е 2000в)Ние така ги споивме во една кутија за струја што е, нулите заедно од сите и заземјувањето.
Во кујната треба да земам бојлерче разгледувам моемнтално го гледав ова https://www.tehnomarket.com.mk/product/739287/ariston-andris-rs-10u3-eu-bojler барав и чешма ми рекоа чим идеш со бојлерче зошто нема конекција со бојлерот од wc то морам вака, дека ми требала чешма со 3 црева малце не сум упатен во оваа тематика, совет за бренд на бојлече и чешма каква да зимам?