Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Леов се ужасен квалитет, јас незнам како се продаваат толку воопшто. Барај Аристон.
Препорака за бојлери голем и мал. Малиот цофна по 4 год. големиот е сменет пред 2год. и пред 1год сменет е греач и додаден втор термостат ради сигурност, дека еден веќе се стопи, арно ама кога грее многу чудни звуци пушта, крцка, пука внатре и свири ко ќе пуштиш вода. Се мислам дал да го чистам од бигор или директ нов. Двата се Леов.Пред ова имаше Кончар тераа 20 години...неколку пати чистени од бигор и сменети пар греачи/термостати.
Цитат: Dodo на 12 Ноември 2018, 16:06:51 pmЛеов се ужасен квалитет, јас незнам како се продаваат толку воопшто. Барај Аристон.Јас сум презадоволен од ЛЕОВ. Ни се слуша ни ништо. Ама има два типа, еден е поквалитетен, другиот е буџет верзија.Од аристон знам многу што не се задоволни, споро се полни и малце држи топло.
Мал бољер за во кујна имам аристон. Нема гаље веќе 2 и пол години. Со тоа што го сменав првиот дека беше пластичен. Види каква ти е чешмата и колку приклучоци имаш. Кај мене беше нешто со фалинка па мора да земам бољер со метален казан за повеќе притисок.