Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
99% се но фрост си има некој канал истекува долу во моторот и незнам шо како со водата понатаму се преработува, инаку и јас со беко сум немал проблем никаков, поприлично години користиме дома без проблеми.
Mi treba sovet vo vrska so pravosmukalka - cistac na parea.Stanot e cel so parket polumat i plocki vo hodnik, i osven vo dnevnata malo parce i ednata detska, na drugo mesto sega za sega nema tepih.Koja kombinacija da odam vo vrska so odrzuvanje na seto toa.Dobra smukalka i prosecen cistac na parea ili obratno.Me interesiraat vasi iskustva so odredeni modeli i brendovi.Mi preporacaa eden cistac na parea od Iskra.https://tehnopolis.mk/p/1221/iskra-jc-210-chistach-na-parea
Некој клабер имаше напишано докторат за сушари.. (машини за сушење алишта)Ако може линкот Тенк јуу
Некој да не има купено панелка од овие Искра што ги продаваат сега. Знам дека се кинески, но ми имаат речиси 40% пониска цена од АЕG, Bosch и останатите марки па мислев да ги пробам, ако греат како што треба
Цитат: malinamamun на 08 Ноември 2018, 17:46:12 pmНекој да не има купено панелка од овие Искра што ги продаваат сега. Знам дека се кинески, но ми имаат речиси 40% пониска цена од АЕG, Bosch и останатите марки па мислев да ги пробам, ако греат како што требаДенес гледав панелки за на работа,. И Искра била произведена во Кина, ако може да им се верува на пеодавачите не ретко трескаат зелени
Па не може човек се да знае Искра, ги бива или не?
Цитат: Mikius на 08 Ноември 2018, 18:31:32 pmПа не може човек се да знае Искра, ги бива или не?Ептен не.
striktno za panelki ne znam, no aparatite so el motori im se dno dna. Tesy se eftini a i top se za parite.