Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Шо е бе ова сето папучари домаќини, не оставате жените да ви се мешаат во штипки а?
битно финкционира и проблемот што го имав ќе биде решен.
Цитат: Silvester на 18 Април 2018, 18:41:53 pmШо е бе ова сето папучари домаќини, не оставате жените да ви се мешаат во штипки а? Пфффф папучари. Вчера кога и залепив еден шамар на девојка ми. Она ќе ми купувала типсо, а не фери сјај за садови.
Цитат: Tesla на 18 Април 2018, 19:45:43 pmЦитат: Silvester на 18 Април 2018, 18:41:53 pmШо е бе ова сето папучари домаќини, не оставате жените да ви се мешаат во штипки а? Пфффф папучари. Вчера кога и залепив еден шамар на девојка ми. Она ќе ми купувала типсо, а не фери сјај за садови.Си дозволил воопшто да ти купва детергент за миење пајнци?! Ти си за шамар!
Барам машина за сушејне алишта предлози искуства мислења се добредојдени.
@AllMightyMe се утепав од барање не ја најдов конкретната магистерска
Цитат: Ipkisija Meskosa на 19 Април 2018, 12:01:29 pmЦитат: Tesla на 18 Април 2018, 19:45:43 pmЦитат: Silvester на 18 Април 2018, 18:41:53 pmШо е бе ова сето папучари домаќини, не оставате жените да ви се мешаат во штипки а? Јас сум газда и кога сакам ќе излезам од под маса!Пфффф папучари. Вчера кога и залепив еден шамар на девојка ми. Она ќе ми купувала типсо, а не фери сјај за садови.Си дозволил воопшто да ти купва детергент за миење пајнци?! Ти си за шамар!Ко че зборите за шамарење жени, че излезите од под маса за да вида женине кому зборвате
Цитат: Tesla на 18 Април 2018, 19:45:43 pmЦитат: Silvester на 18 Април 2018, 18:41:53 pmШо е бе ова сето папучари домаќини, не оставате жените да ви се мешаат во штипки а? Јас сум газда и кога сакам ќе излезам од под маса!Пфффф папучари. Вчера кога и залепив еден шамар на девојка ми. Она ќе ми купувала типсо, а не фери сјај за садови.Си дозволил воопшто да ти купва детергент за миење пајнци?! Ти си за шамар!
Цитат: Silvester на 18 Април 2018, 18:41:53 pmШо е бе ова сето папучари домаќини, не оставате жените да ви се мешаат во штипки а? Јас сум газда и кога сакам ќе излезам од под маса!Пфффф папучари. Вчера кога и залепив еден шамар на девојка ми. Она ќе ми купувала типсо, а не фери сјај за садови.