Автор Тема: Фарбање кров во црна сјајна боја, да добие изглед на сончев кров...  (Прочитано 15019 пати)

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Викаш дека покривниот лим држи на цврстина? Не го прават тоа трите шини (напред, среде и на крај)?

А зашто сите коли тогаш не ги прават без лимен кроф, а знаеш дека кабриолетите, се допунски појачани ?

Отсутен MartinAlfista

• Легенда
  • Пораки: 17441
  • Alfa Romeo Corruption 1.4 Turbo
Кога го мењавав тапацирот на колата, имаше три шини, ја мислам дека тие ја даваат цврстината на колата. За кабриолетите знам, освен што се дополнително зацврстувани, се и потешки од hardtop верзиите.

Отсутен MarceCvarce

• Легенда
  • Пораки: 8870
abe ako go iseces krovot ja eba kolata :D

Отсутен RikiRulz

• Легенда
  • Пораки: 10639
  • *** UNDERCOVER ***
Ако има шини, не за џабе, ако се чукне некоја кола, ја гледаат на кров дали е прекшрена...

А биди сигурен дека за кратко време ке попушти ке се собере... ако ја грабнеш да аздисуваш со нејзе...

Отсутен Ceki..VW

• Почетник
  • *
  • Пораки: 2
Ako moze informacija da dade nekoj koj raboti so foliive sakam da mu stavam na moeto polo9n.
Blagodaram odnapred

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54948
  • Махер
Побарај Van Johnson по форумов, и кажи што си направил - зошто и јас сакам.

Отсутен Tuning

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 126
za farbanje treba poseban tehnika sto e malce p o specificna i lakerite vo mk dali ja znaat site ne e samo da se ofarba tuku sloj po sloj crnata boja da izgleda kako vo dlabocina i togas se dobiva toj staklo efekt

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3039
Купена фолија, уште да се наканам да ја залепам... Кај да најдам таква силиконска гума?
Некој да помогне ? :)

Отсутен Lubenicata

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 716
за ова фолија некоја алфа 145ка црна некој да не може да најде на слика ме интересира како изгледа...

Отсутен ZombieMK

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 98
за ова фолија некоја алфа 145ка црна некој да не може да најде на слика ме интересира како изгледа...
Темна боја ти е колата и незнам колу ќе изгледа убаво... го немаш тој контраст како кај бела/светла кола... =)

Отсутен nsx-r

• Легенда
  • Пораки: 9213
мислам дека нема да стои на алфата,многу подобро стои на коли со заоблен кров

Отсутен Cranium

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 941
Купена фолија, уште да се наканам да ја залепам... Кај да најдам таква силиконска гума?
Некој да помогне ? :)
што фолија зема?

Отсутен Bojan j

• Сениор
  • Пораки: 3039
Се откажав веќе :) Друг пат...

Отсутен Lubenicata

• Јуниор
  • **
Темна боја ти е колата и незнам колу ќе изгледа убаво... го немаш тој контраст како кај бела/светла кола... =)

баш ради тоа мислев зашто нема да се приметува дека е фолија...:)

мислам дека нема да стои на алфата,многу подобро стои на коли со заоблен кров

да да за ова си у право...:)

Отсутен Lubenicata

• Јуниор
  • **
Кажете ми места каде може да купам и наместат сјајнава фолија и цена отприлика?