Автор Тема: Best In Class според CAR Magazine UK  (Прочитано 13944 пати)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20663
Одг: Best In Class според CAR Magazine UK
« Одговори #15 на: 17 Септември 2011, 13:17:04 pm »
Абе и не ја разбирам „класата“ на Lotus Elise, ама ај... Не ги разбирам класифицирањево и критериумите...

Некако у најмала рака ми недостигаат Nissan GT-R, Mercedes SLS AMG, Mitsubishi EVO...
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #16 на: 17 Септември 2011, 13:37:53 pm »
Горе доле реални коментари и се согласувам со повеќето.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
« Одговори #17 на: 17 Септември 2011, 14:07:28 pm »
Очигледно кој колку си платил толку му ги испофалиле коњите. Некои од изборите се ОК, ама некои се нон-сенс...Да не давам примери за да не ми се налути Дени.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен cuoresportivo159

• Сениор
  • Пораки: 4194
« Одговори #18 на: 17 Септември 2011, 14:15:17 pm »
Очигледно кој колку си платил толку му ги испофалиле коњите. Некои од изборите се ОК, ама некои се нон-сенс...Да не давам примери за да не ми се налути Дени.
Pa mi tekna na takvo nesto i mene da bidam iskren.....ali posle pak ke treba istite debati od site temi da gi pocnuvame....... :D....ocigledno deka nesto ne stima tuka
Alfa Romeo 166 is one of only three cars that have "that special thing" !!! 
-J.Clarkson

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
« Одговори #19 на: 17 Септември 2011, 14:24:26 pm »
;D :D ;D Добар, добар. Си знаат они што е совршено, како на пример новата 5ка или 458 или Фиеста или 911 или Голф или С класа. Не им требам јас да им кажам. :)

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
« Одговори #20 на: 17 Септември 2011, 14:26:35 pm »
Имаат некои недоследности - најверојатно затоа што не ја апдејтираат листата во секој број, па утињаат од време на време. Како и да е, и јас мислам дека листата е добра.

CAR го купувам долго време, и со реална причина - заради тоа што е вистински магазин за автомобили, со вистински новинари кои имаат многу, многу искуство во тоа што го прават, и навистина знаат да направат споредба, да ги истакнат и позитивните и негативните страни, и не се како некои други магазини кои возат исклучиво спортски и супер-спортски возила па губат контакт со реалност.

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7689
  • Хорска Секција
« Одговори #21 на: 17 Септември 2011, 14:34:38 pm »
Дени, ОК за другите, ама што бара Гољф во листата не ми е јасно.
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 54985
  • Махер
« Одговори #22 на: 17 Септември 2011, 14:36:30 pm »
Имаат некои недоследности - најверојатно затоа што не ја апдејтираат листата во секој број, па утињаат од време на време. Како и да е, и јас мислам дека листата е добра.

CAR го купувам долго време, и со реална причина - заради тоа што е вистински магазин за автомобили, со вистински новинари кои имаат многу, многу искуство во тоа што го прават, и навистина знаат да направат споредба, да ги истакнат и позитивните и негативните страни, и не се како некои други магазини кои возат исклучиво спортски и супер-спортски возила па губат контакт со реалност.
Штета што се толку лесно потплатливи.

:D Sieg Heil!

Дени, ОК за другите, ама што бара Гољф во листата не ми е јасно.

Епа те немаат тебе да им кажеш колку нечини Голф во твоите мисли. :) A дека Голфот, 458 и новата 5ка се фантастични сите знаат како што и 95% велат, само некои се убедиле во спротивното од некои нивни магични причини.  8) Никој не вика дека треба да ти се свиѓа колата, ама дека нечини... Буахахахахаххахахахахахахахахахаххахаха!  ;D Сиииигурно.

« Последно менување: 17 Септември 2011, 17:31:10 pm Deni »

Отсутен DayWalker

• Сениор
  • Пораки: 3063
  • Ќебапбрингер!
« Одговори #23 на: 17 Септември 2011, 20:07:15 pm »
Our pick: 1.25 Zetec

Паметни луѓе :D

Отсутен ViksaSk

• Редовен
  • Пораки: 1225
« Одговори #24 на: 23 Септември 2011, 17:09:50 pm »
Ајде алфаши и други жабари не плачете зашто ве нема ќе дојде и ваше време некогаш... :) :) :) :)

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #25 на: 23 Септември 2011, 17:28:29 pm »
Ајде алфаши и други жабари не плачете зашто ве нема ќе дојде и ваше време некогаш... :) :) :) :)

Ти од кој си ?

Отсутен ViksaSk

• Редовен
  • Пораки: 1225
« Одговори #26 на: 23 Септември 2011, 18:40:06 pm »

Ти од кој си ?
Од нашите...ВАГ групација да се речеме...као да ти кажам...врвот во индустријата....

Отсутен Cuore Sportivo

• Легенда
  • Пораки: 17675
  • Alfa155 & AlfaGT
« Одговори #27 на: 23 Септември 2011, 23:05:42 pm »

Ти од кој си ?
Од нашите...ВАГ групација да се речеме...као да ти кажам...врвот во индустријата....

Ferrari не е во вашата групација. Тоа е врвот последниве 60 години. Така да имате уште многу работа.

Отсутен Prcot

• Сениор
  • Пораки: 3464
« Одговори #28 на: 24 Септември 2011, 01:28:37 am »
Зеро спомна некаков документарен за ГТР дали може некој да ми каже како се вика документарниот? Сподед мене листата е коректна ама на Голфот не му е таму местото :)
Однапрет ви благодарам!
Поздрав!!!

Отсутен zeroSignal

• FEARLESS LEADER
  • Генерал Прва Класа
  • Легенда
  • Пораки: 29665
    • CARclub.mk
« Одговори #29 на: 24 Септември 2011, 10:04:47 am »