Или ваква - http://media.photobucket.com/image/forf%20fiesta%20mk7%20grey%20rims/samfiesta/064.jpg
Бојан најевтино ти е спреј да си купиш каков сакаш и да си ги прсниш сам. Не е некоја кузнај каква филозофија. Не се ни последиците големи ако утниш нешто. + ако викниш некој од членовите од форумот на помош, сигурен сум дека драго би ти помогнале.
Размислував и за тее опција ама па ако не го направам/ме еднакво па да бидат сите тркала различни, ептен ќе се каам и + тоа кога ќе почне да се лупи многу лошо ќе изгледа...иначе мислиш на спрејовине што ги има во Хубо,Меркур...? И ОБАВЕЗНО ќе викнам некој од вас на помош,ако не му е тешко, да помогне...
Ne zaboravaj lak.
Пријателски совет.... Не се заебавај со тие спрјеви и глупости, кога станува збор за бандаши. Само профи работа ќе биде добра. За штопови, фарови и слични ситници, ОК е, бандашите се излжени на многу агресивни влијанија, бензини, глупости на асфалт што ги има, агресивни средства за перење на бандаши и што ти ја знам, а боите и лаковите во тие кантите се толку разредени што се живо ѓубре! Јас косилицата ја „реновирав“ со бои и лакови од компримирана конзерва, испадна џам, ја исушив убаво, на топло време ја работев, све кул. после неколку капки бензин јасно ми стана „колку е саат“.
Ако сакаш сам, тогаш нека ти измешаат боја и лак посебно во оние профи мешачниците, земи компресор или електична шприцлка (БТВ кај има да се најде ваква за купување), и шмиргла 800-1000 и обезмастувач.