Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Цитат: osmica8 на 02 Март 2017, 12:56:04 pmГоразд е ок чоек. Другите не ги знам. Башка темата не ми е по мој мерак. Сакав да го слушнам гојдото шо ќе кажи за АМД то.Можда е ок човек за муабет во живо, за да правиш ваква емисија треба да седнеш да прогуглаш малце барем и да знаеш за што збориш после. Освен него другите сите ми се скроз антипатични на емисијата ама после испадот со процесорот што го имаше во оваа епизода уште повеќе ми го зацементира мислењето да не ја пуштам емисијава.
Горазд е ок чоек. Другите не ги знам. Башка темата не ми е по мој мерак. Сакав да го слушнам гојдото шо ќе кажи за АМД то.
Го запознав Симо денес кај Бушавиот.Сија Алфата. Штета што си ја имаме истата мака со турбо бензинци, трошаџии и расипливи.
@MartinAlfista па побогу друже, ти само по купаќи ли шеташ? Јас памтам дека те видов пред синерџи во купаќи, еве и @zlatkoa те видел во купаќи... сумљиф си мајке ми...