Автор Тема: Го видов..  (Прочитано 1016327 пати)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Одг: Го видов..
« Одговори #1995 на: 17 Јуни 2015, 00:25:52 am »

....

женска особа ти ја возеше колата денес? се разминавме на рампа. кога се вратив, за прв пат ти ја видов колата паркирана како и другите, т.е. во ист правец...
 ;D ;D :D :D

Сопругата ја возеше. Штом е паркирана како другите возила тогаш она ја има возено последна. Јас паркирам со рикверц секогаш. Контра од другите. Поздрав и до тебе :)
а сериозно... не ти е полесно да се паркираш како другите и да излезеш од кај златна копачка? барем повеќето така прават... некои не, пошто демек, неможеле да завртат таму, а јас со комбето вртам таму без проблем... вака многу маневри ми се гледаат... уствари, ти си знаеш како ти е полесно.. мене така по комплицирано ми се гледа, само прашав.. :)  ;)
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Присутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3280
« Одговори #1996 на: 17 Јуни 2015, 08:53:22 am »

....

женска особа ти ја возеше колата денес? се разминавме на рампа. кога се вратив, за прв пат ти ја видов колата паркирана како и другите, т.е. во ист правец...
 ;D ;D :D :D

Сопругата ја возеше. Штом е паркирана како другите возила тогаш она ја има возено последна. Јас паркирам со рикверц секогаш. Контра од другите. Поздрав и до тебе :)
а сериозно... не ти е полесно да се паркираш како другите и да излезеш од кај златна копачка? барем повеќето така прават... некои не, пошто демек, неможеле да завртат таму, а јас со комбето вртам таму без проблем... вака многу маневри ми се гледаат... уствари, ти си знаеш како ти е полесно.. мене така по комплицирано ми се гледа, само прашав.. :)  ;)
Избегнувам од кај Копачка да излагам бидејќи еднаш имаше паркирано веспа малку незгодно и сакајќи да ја избегнам и да свртам ја закачив малку колата у жардињера, ама не фиестата :) Излегов да се расправам и некако после тоа не ми е баш до нервози и расправии со типчиња што висат во кладилница по цел ден. И затоа и одам од околу.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10990
  • 430i
« Одговори #1997 на: 18 Јуни 2015, 11:37:54 am »
Клабер на клабера клабер е

« Последно менување: 18 Јуни 2015, 11:54:31 am marjanot »

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #1998 на: 18 Јуни 2015, 11:44:45 am »
Избегнувам од кај Копачка да излагам бидејќи еднаш имаше паркирано веспа малку незгодно и сакајќи да ја избегнам и да свртам ја закачив малку колата у жардињера, ама не фиестата :) Излегов да се расправам и некако после тоа не ми е баш до нервози и расправии со типчиња што висат во кладилница по цел ден. И затоа и одам од околу.

кога има застанато некој со точак или веспа, јас легнувам на свирка... да видиш како се растрчуваат одма. има мрчење, као на пример ДЕ БЕЕЕ, НЕМОЖЕ ОД ТОЧАКОТ ДА ПОМИНЕ... а уствари на 5 метра понатака има турено онакво за паркирање точаци... ич не ги е*ам... од таму си идам...

патем речено, со излагање од другава страна, правиш прекршок :) просторот сега више има сообраќајна дозвола за паркинг (порано немаше), само не ги исцртале знаците... како курежен паркинг е тоа обележено. ја гледав проект скицата пред некое време.
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20700
« Одговори #1999 на: 18 Јуни 2015, 12:50:57 pm »
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Присутен zlatkoa

• Сениор
  • Пораки: 3280
« Одговори #2000 на: 18 Јуни 2015, 13:06:46 pm »

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Трипл дабл квартет :)

Голема благодарност до @marjanot за несебичната пожртвуваност и помош што ми ја укажа при стартувањето на моето неподвижно возило. Само што му кажав дека ми отиде акумулаторот, ми даде совет каде да земам нов за да не скитам по дуќани, дојде на паркинг со негово возило и кабли ја старувавме Фиестата и ме испрати да си земам нов акумулатор. Душа од клабер. Фала друже.

Инаку белото волво на сликата е на @onak. Поздрав и до него.

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 10990
  • 430i
« Одговори #2001 на: 18 Јуни 2015, 13:37:54 pm »

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43932
  • Il Moderatore
« Одговори #2002 на: 18 Јуни 2015, 15:10:52 pm »
Го видов Зоки Златен со полото, така го цапаше, сигурно бегаше од нешто... :D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
« Одговори #2003 на: 18 Јуни 2015, 15:13:32 pm »
Женет чоек - разбираш ;)

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5839
« Одговори #2004 на: 18 Јуни 2015, 15:14:32 pm »
А и нешто не е активен :)

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 43932
  • Il Moderatore
« Одговори #2005 на: 18 Јуни 2015, 18:10:07 pm »
Супругата да не се пожали за неактивност, за тука не е страшно... ;D

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен onak

• Легенда
    • КАНО еко системи
« Одговори #2006 на: 18 Јуни 2015, 21:25:00 pm »

(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Трипл дабл квартет :)

Голема благодарност до @marjanot за несебичната пожртвуваност и помош што ми ја укажа при стартувањето на моето неподвижно возило. Само што му кажав дека ми отиде акумулаторот, ми даде совет каде да земам нов за да не скитам по дуќани, дојде на паркинг со негово возило и кабли ја старувавме Фиестата и ме испрати да си земам нов акумулатор. Душа од клабер. Фала друже.

Инаку белото волво на сликата е на @onak. Поздрав и до него.

фала на поздрав... али си можел и да ме викнеш, ке слезам одма за вакви работи...
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7685
  • Хорска Секција
« Одговори #2007 на: 19 Јуни 2015, 09:00:06 am »
Супругата да не се пожали за неактивност, за тука не е страшно... ;D
И швалерка да не пати...
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен Igor

• Легенда
  • Пораки: 9498
« Одговори #2008 на: 20 Јуни 2015, 17:11:54 pm »
Marjanot на паркингот кај тенискиве терени на Александар Палас.
ZokiZlaten во Дојрана.

#klaberisusvudaokonas

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14176
« Одговори #2009 на: 21 Јуни 2015, 21:18:40 pm »
Со онак се поздравивме уз вожња. Тој на мотор со лепша половина јас со Алфата :)