Автор Тема: Го видов..  (Прочитано 1213155 пати)

Отсутен onak

• Легенда
  • Пораки: 15993
  • сељаторе ин ил селандроре!!
    • КАНО еко системи
Го видов..
« Одговори #660 на: 17 Октомври 2014, 09:48:13 am »
тренираат да не прават прекршоци, за да возат како тебе, чисто, педантно, без глупирања и опасности... за кога ке влеземе во ЕУ да бидеме комплетно спремни... успат се учат да дишат издувни гасови од дизели кои “не чурат“ и не загадуваат... :) ;D
www.kano.com.mk
www.parno.com.mk
www.kanosistemi.com.mk
www.evtinogreenje.com.mk
https://www.facebook.com/kano.eko.sistemi
кликни на било кој, нема да утнеш, сите водат на исто место, во исто време

Отсутен filipv

• Легенда
  • Пораки: 7511
  • и сега?
Го видов..
« Одговори #661 на: 17 Октомври 2014, 10:03:30 am »
да ми го бричиш со з.џ.

:P

Отсутен Allexxander

• Сениор
  • Пораки: 5850
Го видов..
« Одговори #662 на: 17 Октомври 2014, 10:34:51 am »
Чив е Голф 6ка сив UP таблици? Жена го возеше.

Отсутен зоки-златен

• Легенда
  • Пораки: 7067
  • хаУс мајстор
Го видов..
« Одговори #663 на: 17 Октомври 2014, 11:51:21 am »
^
Ако е со црни челични и жена била,сигурно е Матеј.

Отсутен Tome-Colt

• Близок до администрацијата
  • Сениор
  • Пораки: 4619
  • Муфљуз
Го видов..
« Одговори #664 на: 17 Октомври 2014, 12:19:15 pm »

Ceka da go priberat od pozadi...
„Јас, Филип, кењам по форуми и не треба човек ништо да ми верува. Се што пишав за брзината на возење е куп гомна од коњ.“

Отсутен djidji

• Легенда
  • Пораки: 10557
Го видов..
« Одговори #665 на: 17 Октомври 2014, 14:07:46 pm »
абе вие преку ден работите или се возикате ваму-таму со тоа колите?

тренираат да не прават прекршоци, за да возат како тебе, чисто, педантно, без глупирања и опасности... за кога ке влеземе во ЕУ да бидеме комплетно спремни... успат се учат да дишат издувни гасови од дизели кои “не чурат“ и не загадуваат... :) ;D

Денес го видов FilipV на раскрсницата кај FON и МакАутоСтар. Му свиреше ревносно на тој пред него и гестикулираше нешто доста нервозно додека возеше позади возилото.  Прилично некултурно, лепејќи му се после семафорот на браник. Уствари, да не изреагираше така некултурно, немаше ни да го приметам :) А шпиц време 16:15-20, очекуваш луѓето да се смирени во гужвата... :)

::)

Отсутен velestrumf

• Легенда
  • Пораки: 20888
Го видов..
« Одговори #666 на: 17 Октомври 2014, 14:32:08 pm »
The numbers thing, the how-fast-can-we-drag-race-a-bunch-of-cars, is the realm of people who think more is better, not better is better. - Matt Hardigree, Jalopnik.

Отсутен Kikac

• Редовен
  • Пораки: 2750
  • Шалабајзер
Го видов..
« Одговори #667 на: 17 Октомври 2014, 14:37:53 pm »
Црно киа рио од поновиве, кај шити мол, накај 1 и нешто, со цц налепница имаТ или некоја друга налепница било... Од далеку ја заприметив црвено бела љепеница :)
No turbo, no fun :)

Отсутен Schmitt

• Редовен
  • Пораки: 1818
Го видов..
« Одговори #668 на: 17 Октомври 2014, 15:07:42 pm »
Ceka da go priberat od pozadi...

Го прибраа :D
Never drive faster than your Angels can fly.

Отсутен filipv

• Легенда
  • и сега?
Го видов..
« Одговори #669 на: 17 Октомври 2014, 15:25:55 pm »
Денес го видов FilipV на раскрсницата кај FON и МакАутоСтар. Му свиреше ревносно на тој пред него и гестикулираше нешто доста нервозно додека возеше позади возилото.  Прилично некултурно, лепејќи му се после семафорот на браник. Уствари, да не изреагираше така некултурно, немаше ни да го приметам :) А шпиц време 16:15-20, очекуваш луѓето да се смирени во гужвата... :)

Прочитана книга е, ја не знам зашто уште некој се пали на неговите ишарети.

Aбе ти може си прочитал, али дали нешто си разбрал - тоа е друго прашање. А треба да читаш со разбирање, иначе џабе.

За гестикулирање не сум гестикулирал, освен можеби во фантазиите на Симо. За кратко свирнување (не знам што му значи „ревносно“ на симо, нема подесување на јачината на свирањето барем не кај мојата кола) може и сум свирнал. Но, со ништо од тоа...

(...пази сеа, ова е битниот момент џиџи, ако више си мераклија за читање...)

...не сум ја загрозил безбедноста во сообраќајот. Тоа што ти, како и еден куп други, ме стереотипизираш па реагираш на секое отстапување од стереотипот, повеќе зборува за тебе отколку за мене. А бидејќи немаш блага претстава што е стереотип, за да разбереш што ти кажувам треба прво на википедија да прочиташ што е стереотип. Само напред, ти незаситнику по знаење.

А ти Симо престани да инсинуираш со измислени гестикулации и „ревносни“ свирења. Ко некој увреден џак-шестак си ебате.

Отсутен DarthJe5us

• Авиону, сломићу ти крила..
  • Легенда
  • Пораки: 20380
Го видов..
« Одговори #670 на: 17 Октомври 2014, 15:30:56 pm »
Го видов Гугл  ;D

Отсутен sinisa

• Редовен
  • Пораки: 1207
Го видов..
« Одговори #671 на: 17 Октомври 2014, 15:40:13 pm »
Слушнале и они за Седмица, па да проверат :D

Отсутен Simo - Carrier159

• Сам свој мајстор
  • Легенда
  • Пораки: 44959
  • Il Moderatore
Го видов..
« Одговори #672 на: 17 Октомври 2014, 15:45:26 pm »

А ти Симо престани да инсинуираш со измислени гестикулации и „ревносни“ свирења. Ко некој увреден џак-шестак си ебате.

Баш ми е жал што немав можност да те снимам, ама ако добро се сеќавам, имаше совозач со тебе, па може да се потсетите заедно, дали на тој пред тебе му свирна или свиреше, дали натепа гас ко малолетник откако ја помивате раскрсницата, дали у ваздух замавна со рука над волан со гестикулација (веројатно и вербално искажана, за ова не тврдам, не те прислушувам) во стилот "Кретен еден успорен"...

Не ми одвлекува внимание едно свирнување и нормално понашање, а ти тогаш ми привлече внимание. Сори, тоа го видов со свои очи. Не измислив ништо.
Alfa Romeo 159TBi
Alfa Romeo 166 2.5 V6 24v
VW e-up!

Auto ko i svaka Alfa automatski nevalja. Da je najbolji auto na svijetu - opet nevalja jer je Alfa.
Da Alfa nevalja će ti potvrdit SVI koji nikad nisu vozili istu. Jer da valja onda bi je vozili. A kako nisu - nevalja.

Отсутен filipv

• Легенда
  • и сега?
Го видов..
« Одговори #673 на: 17 Октомври 2014, 16:35:44 pm »
Sovozac? si videl nekoj drug bace

Ince spored neciva gestikulacija uspea konkretnite zborovi da mu gi stavis vo usta, so kompletna motivaciska struktura, so VOOPSTO ne e insinuitanje skraja bilo

Eeee simo simo...

Отсутен МулевР

• Редовен
  • Пораки: 1400
  • Велешанче
Го видов..
« Одговори #674 на: 17 Октомври 2014, 17:13:16 pm »
На Марјан BMW-то паркирано кај K2  :)
Project car: Opel Kadett C
Daily 1: Opel Corsa E
Daily 2: Yugo Koral 1.1i