Автор Тема: Што си купивте / сакате да си купите  (Прочитано 2298760 пати)

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Пораки: 1758
  • Veritas Vos Liberabit
Одг: Што си купивте / сакате да си купите
« Одговори #5025 на: 30 Ноември 2016, 22:00:31 pm »
Купени  ;D
(Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)

Имитација на планика или така ми се чини? Со здравје да си ги носиш :)
Brains are awesome. I wish everybody had one.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14711
« Одговори #5026 на: 01 Декември 2016, 13:27:13 pm »
Ако немаш зимска чизма во Битола, ...гадно ...гадно си се заебал.

Во Скопје е речиси непотребна. Во Скопје сите зими ги поминувам или со високи патики или високи чевли.

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 10000
« Одговори #5027 на: 01 Декември 2016, 15:19:13 pm »
И јас ги спремив децава за зимска сезона

;D

За купување игри ти препорачувам да си направиш енглески акаунт на плејстејшн и да си купуваш онлајн кога има попусти, или ако сакаш хард копи тогаш zavvi.com ти е проверена продавница ;)

За да купуваш онлајн преку плејстејшн стор треба прво да си купиш ваучер од тука: http://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/psn-cards , па после со ваучеров си купуваш преку плејстејшн стор.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен Боби Л.

• Редовен
  • Пораки: 1273
  • I live my life a quarter mile at a time...
« Одговори #5028 на: 01 Декември 2016, 15:41:42 pm »
Планика се сликата е од интернет ѓи купив од скопје септември месец некаде ги платив 8000 денари,а сега незнам колку се,задоволен сум од нив често шетам и по планини па зато и земав вакви. :)
https://www.youtube.com/watch?v=-Lc9QZqITc4
Брзината не е опасна,туку будалата шo седи зад воланот :)

Отсутен marjanot

• Следен од Hammond на Инстаграм.
  • Легенда
  • Пораки: 11061
  • Ќybriт Pro Max
« Одговори #5029 на: 01 Декември 2016, 16:03:30 pm »
И јас ги спремив децава за зимска сезона

;D

За купување игри ти препорачувам да си направиш енглески акаунт на плејстејшн и да си купуваш онлајн кога има попусти, или ако сакаш хард копи тогаш zavvi.com ти е проверена продавница ;)

За да купуваш онлајн преку плејстејшн стор треба прво да си купиш ваучер од тука: http://www.cdkeys.com/playstation-network-psn/psn-cards , па после со ваучеров си купуваш преку плејстејшн стор.

Мене па ми кажаа на Бугарскиот да напараам акаунт, пошто поефтини биле во левови него во евра :)
Фала, ќе разгледам.

Отсутен Deni

• Photo & Light
  • Легенда
  • Пораки: 55107
  • Махер
« Одговори #5030 на: 01 Декември 2016, 17:52:46 pm »
Еве ги попустите, кој сакаше саат:
https://grouper.mk/deal/b-watch

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
  • Пораки: 2810
« Одговори #5031 на: 01 Декември 2016, 19:32:24 pm »
Еве ги попустите, кој сакаше саат:
https://grouper.mk/deal/b-watch

Ако погледнете  подобро ке видите дека G-Shock и Edifice се скроз тргнати од сајтот, а од Protrek Има само еден модел, чија цена патем на амазон е 173 долари, а во Б-Воч после попустот би бил  285 евра т.е. 303 долари. Практично се ослободуваат од заостаната бижутерија... и од Swiss Military кој го продаваат со ненормални цени.

Али акцијата им е успешна, пола се веќе продадени.

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Veritas Vos Liberabit
« Одговори #5032 на: 01 Декември 2016, 22:47:22 pm »
Планика се сликата е од интернет ѓи купив од скопје септември месец некаде ги платив 8000 денари,а сега незнам колку се,задоволен сум од нив често шетам и по планини па зато и земав вакви. :)

Ако се оригинал планика немаш гајле со нив, практично неуништиви се. Јас моите ги имам од 2003 година и уште се држат. Бараат само правилно одржување. Јас ги мачкам со крема Илириа и ништо повеќе. За по снег имаше некоја крема што доаѓаше после нанесување на Илириа ама не ми текнува како се викаше.

П.С Се нешто ми се чини дека фабриката за планика е затворена и не произведуваат одмана, а можеби и грешам.

Отсутен Deno

• Редовен
  • Пораки: 2615
  • Custom made interiors
« Одговори #5033 на: 01 Декември 2016, 23:40:50 pm »
Пред малку другар ми се пофали дека земал Планика од некој полицаец од Свети Николе за 100 евра. Ако се оригинал тоа е безпари.

Отсутен Дибидус

• Редовен
  • Veritas Vos Liberabit
« Одговори #5034 на: 02 Декември 2016, 00:04:30 am »
Зависи од каков полицаец ;D. Во Полиција одамна престанаа да даваат оригинал чизми планика. Ако земал од некој од специјална (ЕБР или ЕСЗ) има шанси да е оригинал планика, а ако е од некој од Гранична тогаш гарантирам дека не се оригинал туку лоша копија на планика, произведени во Куманово, Мат стар или така нешто беше моделот на чизмата, 2500 ден идеа во малопродажба. Рокот на траење им е една сезона максимум.

Отсутен AUDI

• Редовен
  • Пораки: 2241
« Одговори #5035 на: 02 Декември 2016, 00:28:51 am »
Јас пред 2 год купив од Пеко PLANIKA BOVEC BLACK MID AIR TEX за 6700ден и сум презадоволен,удобна,лесна чизма и ми дадоа и 1 год гаранција.

Drink Russian, Drive German, Wear Italian, Kiss French, be MACEDONIAN!!!

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3134
« Одговори #5036 на: 02 Декември 2016, 00:52:51 am »
Зависи од каков полицаец ;D. Во Полиција одамна престанаа да даваат оригинал чизми планика. Ако земал од некој од специјална (ЕБР или ЕСЗ) има шанси да е оригинал планика, а ако е од некој од Гранична тогаш гарантирам дека не се оригинал туку лоша копија на планика, произведени во Куманово, Мат стар или така нешто беше моделот на чизмата, 2500 ден идеа во малопродажба. Рокот на траење им е една сезона максимум.

Претпоставувам мислиш на Тушевски, они произведуваат такви чизми.

On Topic:

Ова сакам да си земам

Brother PT-E100VP

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
« Одговори #5037 на: 02 Декември 2016, 11:55:06 am »
@smole, земи си, ама имај наум дека лентата е поскапа од принтерот. Уредчево се наоѓа за дваесетина евра, али кога барав ленти од бродер беа 850 денари една лента и таа мислам дека беше под 10 метри.

Отсутен smole

• Сениор
  • Пораки: 3134
« Одговори #5038 на: 02 Декември 2016, 11:56:43 am »
@smole, земи си, ама имај наум дека лентата е поскапа од принтерот. Уредчево се наоѓа за дваесетина евра, али кога барав ленти од бродер беа 850 денари една лента и таа мислам дека беше под 10 метри.

Знам, и јас го приметив тоа. Има и копии ленти, ќе прогуглам да видам дали и како работат.

Отсутен Dodo

• Бемвекријачко Пе*ерче
  • Редовен
« Одговори #5039 на: 02 Декември 2016, 12:02:59 pm »
Ок се и копија лентите, некаде на пола цена беа ако добро се сеќавам, ама и беа метро/две пократки. Инаку за лабелирање се топ. Освен што куцањето на тастатурата е ужасно споро затоа што не е кверти па скроз ти е нелогично куцањето.