Автор Тема: Што си купивте / сакате да си купите  (Прочитано 2109952 пати)

Отсутен pirat_07

• Легенда
  • Пораки: 8159
  • Rural fuckin society - we live in!!!
Одг: Што си купивте / сакате да си купите
« Одговори #3900 на: 11 Март 2016, 17:39:04 pm »
Е да, ама деловна тајна. Педерски е што пуштам само водичка ама само да ви илустрирам. Да не мислите дека се наоѓате во швајцарија. И јас дома имам деца, не ве лажам.
Колку само информации имам, не сте свесни, сосем случајно. Што се се прави во комерцијалниов свет нема да ви се верува. Не ми се веруваше и мене.
(Шепотам)Џонтра, пиши од на Бугар профилот  ;D

Отсутен gOJDO

• Легенда
  • Пораки: 7684
  • Хорска Секција
« Одговори #3901 на: 12 Март 2016, 01:45:27 am »
Те виделе копито, рекле овој орал нива со патиките сега сакаат пари назад ;D
И орал и анал...
Ум шо идит отпосле не јет ум!

Отсутен JR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 965
    • nobrain.dk
« Одговори #3902 на: 12 Март 2016, 09:37:22 am »
Земав apple tv 2nd generation jailbroken светска работа.. Сите филмови серии канали ХБО хуслер скиспортс што ти душа сака се си има малото.. Мало компакно воодушевен
You need people like me. You need people like me so you can point your fuckin' fingers and say, "That's the bad guy."

Отсутен Banzai

• Blitzqueen
  • Легенда
  • Пораки: 9998
« Одговори #3903 на: 12 Март 2016, 12:08:30 pm »
Ај ако не ти е проблем на кратко опиши што и како функционира. Никогаш не сум се заинтересирал за apple tv.
За вкусовите не се дискутира, по нив се плука.

Отсутен godofspeed

• Редовен
  • Пораки: 2845
« Одговори #3904 на: 12 Март 2016, 15:35:19 pm »
 Барам да купам задни шепи од мазда 626 од 98 до 2002 што се произведуваа
Ако знаете кај може да најдам дајте ми некое телефонско бројче

Отсутен vele85

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 590
« Одговори #3905 на: 13 Март 2016, 13:35:23 pm »
Се шалам нормално. Иначе многу чкарт производи во оваа мочана држава. Инспекциите со рекет се занимаваат место да работат.

Информација од прва рака: увозник на детергенти кај нас купува еден шлепер оригинален детергент од производител и 4 шлепери  фалсификат од Бугарија. Па после чудете се вие зошто ви рикнала машината, зошто детето ви има алергија и зошто алиштата ви се уништени, а сте платиле за најскапиот детергент.

Ете така.
Секој може да увезе што сака,затоа читајте декларации дали е 'увозник и дистрибутер за МК' или увезено од таа и таа земја увозник Петре Комерц.

Отсутен Dimac

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 673
« Одговори #3906 на: 13 Март 2016, 14:02:58 pm »
Вo денешнo време скoрo вo секoјa пo сериoзнa фирмa кoјa се зaнимaвa сo увoз и прoдaжбa нa прехрaнбени прoизвoди имaaт печaтaр зa деклaрaции нa кoј мoже дa се испечaти кaквa сaкaш деклaрaцијa, сo кaкви сaкaш сoстoјки и кoј сaкaш рoк нa трaење

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34166
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #3907 на: 13 Март 2016, 14:10:41 pm »
Се шалам нормално. Иначе многу чкарт производи во оваа мочана држава. Инспекциите со рекет се занимаваат место да работат.

Информација од прва рака: увозник на детергенти кај нас купува еден шлепер оригинален детергент од производител и 4 шлепери  фалсификат од Бугарија. Па после чудете се вие зошто ви рикнала машината, зошто детето ви има алергија и зошто алиштата ви се уништени, а сте платиле за најскапиот детергент.

Ете така.
Секој може да увезе што сака,затоа читајте декларации дали е 'увозник и дистрибутер за МК' или увезено од таа и таа земја увозник Петре Комерц.
Зборувам за овластениот увозник. Си увезува една пратка оригинал и уште 4 фалш. Што не ти е јасно :)
Ова е еден од примерите. Ги има многу.

Отсутен Gabau

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 489
« Одговори #3908 на: 13 Март 2016, 14:19:24 pm »
Увозникот на NGK во Србија го фатија дека праи такви дубари (покрај оригинални носи и фалш ), а нашиве ФасВас увезуваат дирекно или преку комшииве?

Отсутен nikola_bb

• Сениор
  • Пораки: 5087
« Одговори #3909 на: 13 Март 2016, 14:30:45 pm »
Од каде фас вас и нгк? колку што знам карши олимписки беа официјални за нгк. а имам гледано од фас вас филтри како стигаат...

Отсутен vele85

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 590
« Одговори #3910 на: 13 Март 2016, 14:45:41 pm »
Миле ПиГ или Хенкел ?

Отсутен Tischläufer

• Le Diesel
  • Легенда
  • Пораки: 34166
  • Таков е животот... јебига
« Одговори #3911 на: 13 Март 2016, 15:52:13 pm »
Сфати ме зошто нема да ти дадам одговор.

Отсутен SaleSk

• Сениор
  • Пораки: 6190
  • 69
« Одговори #3912 на: 13 Март 2016, 19:40:43 pm »
Зошто си ХМРО-вец, затоа нема да му дадеш одговор.
Dusevno bolniot covek nikogas ne napagja bez pricina.Po toa se razlikuva od normalnite ludje.

Отсутен Carpathian Lord

• Легенда
  • Пораки: 14206
« Одговори #3913 на: 13 Март 2016, 21:09:15 pm »
Некои прашања не заслужуваат одговор :D :D

Отсутен JR

• Јуниор
  • **
  • Пораки: 965
    • nobrain.dk
« Одговори #3914 на: 13 Март 2016, 22:22:07 pm »

Ај ако не ти е проблем на кратко опиши што и како функционира. Никогаш не сум се заинтересирал за apple tv.
Ситно малечко кутиче со 10 разни конектори од позади.. Најбитно со хдми го поврзуваш на тв и пичиш. Го уклучуваш сетираш обични сетинзи дате тиме бла бла го конектираш на нет и забавата почнува. Имаш пристап на сите постоечки филмови, серии, тв канали хбо ртл што ја знам нба лајф утакмици и се и свашта. Убаво сортирани средени филмови документарци, музика и слично. Доста паметен бокс малечок за во џеб да го ставиш а особено добар за корисниците на аппле :) топло препорачувам
You need people like me. You need people like me so you can point your fuckin' fingers and say, "That's the bad guy."