Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Е да, ама деловна тајна. Педерски е што пуштам само водичка ама само да ви илустрирам. Да не мислите дека се наоѓате во швајцарија. И јас дома имам деца, не ве лажам.Колку само информации имам, не сте свесни, сосем случајно. Што се се прави во комерцијалниов свет нема да ви се верува. Не ми се веруваше и мене.
Те виделе копито, рекле овој орал нива со патиките сега сакаат пари назад
Се шалам нормално. Иначе многу чкарт производи во оваа мочана држава. Инспекциите со рекет се занимаваат место да работат.Информација од прва рака: увозник на детергенти кај нас купува еден шлепер оригинален детергент од производител и 4 шлепери фалсификат од Бугарија. Па после чудете се вие зошто ви рикнала машината, зошто детето ви има алергија и зошто алиштата ви се уништени, а сте платиле за најскапиот детергент.Ете така.
Цитат: Џонтра на 11 Март 2016, 13:04:09 pmСе шалам нормално. Иначе многу чкарт производи во оваа мочана држава. Инспекциите со рекет се занимаваат место да работат.Информација од прва рака: увозник на детергенти кај нас купува еден шлепер оригинален детергент од производител и 4 шлепери фалсификат од Бугарија. Па после чудете се вие зошто ви рикнала машината, зошто детето ви има алергија и зошто алиштата ви се уништени, а сте платиле за најскапиот детергент.Ете така.Секој може да увезе што сака,затоа читајте декларации дали е 'увозник и дистрибутер за МК' или увезено од таа и таа земја увозник Петре Комерц.
Ај ако не ти е проблем на кратко опиши што и како функционира. Никогаш не сум се заинтересирал за apple tv.