Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Прво треба да се спроведат казни за самите Полицајци па потоа за граѓаните .Јас пред 4-5 месеци во Куманово бев со кола со странски рег таблици и овој од толку Македонски коли мене нашол да ме сопира . Ми дига знак Стоп давам десен змигавец ми се тргна од пат и наместо да застанам се заинатив стистав гас си продолжив . После половина час седнувам во едно кафуле со братучед а пред кафулето колава паркирана - поминуваат истиве Џандари и застануваатПочнаа да се вртат околу колава и излегов надвор дечко твока е колава викам да моја е , ај давај документи те водиме во станица , го гледам и им викам абе нормални сте ме видовде у возење па ми бараш документи па и у станица да ме носите . Од толку Мкд коли со мене со Странски нашле да се е*аваат . Видоа невидоа неможат да се разберат и си отидоа . Толку се некултурни шо прво за нив казни треба после за сите др .
Да купиш кај нас, скоро невозможно, башка со појаси нема играње за некој да ти тврди колку биле или не оргинал..Најдобро да побараш од интернет или кај јужниве соседи.
Мислам дека е невозможно да ги смениш само појасите. Ќе треба комплет сосе механизмот да го смениш, а тоа би можело да биде (односно, со сигурност е) прилично скапо.Фина идеја, малку непрактично за изведување.
Појма немам,ни какви се,ни како да видам.
Ajde airlija note 3, ako sum se zaebal vie ste krivi
Bidnato e, zemena mu e nevinosta, nema nazad... aj ke i kupam na zenata s5 za nekoe vreme pa ke go smenam so nea ako mi se dopadne poveke