Првпат на форумот? Добредојдовте, и погледнете ги правилата!CARclub.mk е достапен и на Facebook како и на Twitter!
Намерата беше да го освежам работниот простор. Едниот веќе морав да го вратам уште утрово, цркна дисплејот во првите 60 минути работа. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Пошто почна да слабеј батеријата на 24ката, а и излезе 26ката, го дадов мојот и си зедов за 750 на "старо" нов, уште не отворен С25 Ултра. Ист е ко стариот, само држи појќе батерија (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)
Цитат: Tommy на 20 Февруари 2026, 20:31:12 pmНамерата беше да го освежам работниот простор. Едниот веќе морав да го вратам уште утрово, цркна дисплејот во првите 60 минути работа. (Фотографијата е скриена. Кликни тука за да ја прикажеш..)Ваков си купивПредобар монитор. Ми одморија и очи и се.Разгледав едно 10-тина монитори од 27 и 32.32 беше преголем за мојот сетап, башка имаше доста bleading додека работам со код и текст. Ова се погоди да прикажува бои како што треба, има одлично подесувања по стандарди - она што мене ми треба во работата.Го „возам“ веќе месец дена и сум презадоволен.И да има USB-C charging и работи одлично со USB4.
Сакам да си купам GLB, ама ќе бидам задоволен и со GLK.Sent from my SM-A566B using Tapatalk